Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 26751 tot 26755
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Jubelstemming op beurzen door Fed

Het besluit van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) om zijn steunbeleid onverminderd voort te zetten zorgde voor een jubelstemming onder beleggers. In Amsterdam stond PostNL in de belangstelling na een verhoging van de winstverwachting.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Herstel eurozone vervaagd - zal de VS volgen?

It has been a "Summer of Recovery" for the U.S. economy with GDP growth rising from 1.1% in the first quarter to 2.5% in the second and manufacturing surveys showed sharp jumps in new orders and outlooks.  The same occurred in the Eurozone with Markit's PMI reports showing sharp bounces higher and hopes that the recession that has plagued the region was finally coming to an end.  The question of sustainability remains.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Maakt China een einde aan de dollar als wereldreservemunt?

Wereldwijd wordt olie verhandeld in dollars, maar hoe lang blijft dat nog zo? In 2017 wordt China de grootste importeur van het zwarte goud en nu al investeert het land miljarden om de aanvoer van olie veilig te stellen. Komt China in een positie om de dollar opzij te schuiven als valuta om olie mee af te rekenen?

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Initiatief jeugdwerkloosheid achter op schema

Uitzendorganisatie Randstad en ambassadeur jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk lopen achter op hun schema om in vijf weken tijd 10.000 jongeren aan een baan te helpen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Ierland uit recessie na groei in tweede kwartaal

De Ierse economie is in het tweede kwartaal weer gegroeid. Dat maakte het nationale statistiekbureau vandaag bekend. Daarmee eindigt de tweede recessie in het land sinds 2008.