EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26751 tot 26755
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

1 op 2 werknemers in de Amerikaanse fastfoodindustrie krijgt ook nog eens een uitkering en dat is niet eens slecht

Een nieuwe studie van het Berkeley Labor Center (PDF) toont aan dat 52% van alle werknemers in de Amerikaanse fastfoodindustrie ook nog eens beroep moet doen op financiële steun van de overheid (het nationale gemiddelde is 25%), met een totale jaarlijkse kost voor de belastingbetaler van zeven miljard dollar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Belgische werkloosheid op hoogste peil sinds januari 2011

België telde in september 449.602 werkzoekende uitkeringsgerechtigde volledig werklozen. Dat is het hoogste cijfer sinds januari 2011, zo blijkt uit gepubliceerde gegevens van de RVA. Vooral de werkloosheid onder mannen loopt sterk op.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Over John, Peter, Karen, Ron en Marc : de eenzame roependen in de woestijn (deel 2)

Onze volgende gast als personaliteit op het gebied van economie, financiën en monetaire systemen is de Amerikaan Peter Schiff, beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom.  Schiff waarschuwde al vroeg voor het uitbreken van de Kredietcrisis, is extreem kritisch over de Amerikaanse dollar en de schuldenpolitiek van zijn land.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Op naar een nieuwe huizenbubbel

Huizenmarkt Op naar een nieuwe Huizenbubbel

De huizenprijzen in China stegen in september 2013 met twee cijfers.  In Groot-Brittannië zijn ze zojuist tot recordhoogte gestegen sinds 2006; in één maand werden Londense huizen wel 9 % duurder. In Duitsland idem dito.  “De waarschuwing voor de forse vastgoedprijzen past bij de angst die onder veel Duitse economen leeft dat de ruime geldpolitiek van de ECB in feite veel te royaal is voor Duitsland, waar het goed gaat”.  Op naar een nieuwe Huizenbubbel…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

De wereld heeft een goudprobleem

Dat goud een schaars goed is, is zogezegd een open deur. Maar heeft u enig idee hoe schaars het edelmetaal nu echt is? De jongste cijfers zullen u versteld doen staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs