Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26751 tot 26755
Bron: geldenrecht.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Stort staking verkeersleiders het luchtverkeer in chaos op 10 oktober?

Reizigers die op donderdag 10 oktober een vlucht plannen, kijken mogelijk tegen een waterval van afgelastingen aan. ATCEUC, de Europese vakbond voor luchtverkeersleiders, roept haar 14.000 leden immers op om op die dag te staken uit onvrede met de plannen van de Europese Commissie om het Europese luchtruim één te maken.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Column Kees de Kort | Rommeltje in Washington

"De bevolking van Amerika, 310 miljoen mensen, zit te kijken naar wat er in Washington gebeurt", stelt BNR's Kees de Kort vast. "Zijn de politici in staat om het kader te creëren waarin wij met elkaar gaan ondernemen, werken en wat dies meer zij?"

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Twijfels op de goudmarkt

De goudprijs weet niet zo goed positie kiezen. De grootste verkoopdruk is voorlopig verdwenen, maar van een rally is er ook allerminst sprake. Er heerst veel onzekerheid op de goudmarkt en beleggers weten niet welke richting te kiezen. Analisten verspreiden dan ook positieve en negatieve analyses die elkaar tegen spreken. Het is afwachten op een moment dat de goudprijs terug een definitieve richting inslaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Potentieel van 50 % en beperkt risico

De groeimarkten zitten weer in een positie momentum. Terwijl de aandelen in de Verenigde Staten al jaren lang omhoog gaan, bewegen de aandelen uit de groeimarkten al jaren zijwaarts. Sinds begin 2012 zitten de grootste markten zelfs in een dalende trend. Maar enkele maanden geleden kende deze markten een ware uitkots fase wat meestal op een bodem duidt. Zo biedt de Braziliaanse beurs nu een mooi potentieel, aldus The Growth Stock Wire.