EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26756 tot 26760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Trojka schort missie op in Athene en bevriest 1 miljard euro

De trojka van internationale schuldeisers van Griekenland heeft zijn missie in Athene opgeschort tot januari en de storting van een miljard euro bevroren. Griekenland zou de vereiste hervormingen niet doorgevoerd hebben, zegt de Europese Commissie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

De val van de dollar – Is het nu zover?

Al enige jaren lang voorspellen financiële analisten – vooral zij, buiten het mainstream academische gebeuren – dat er elk moment een ineenstorting van de dollar aan kan komen. En dat deze gebeurtenis een einde zal maken aan de hegemonie van de Verenigde Staten als bewaarder van de

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Bitcoin: hype of revolutionair nieuw geld?

In 2008 verscheen een artikel op een obscuur forum van een man met de naam Satoshi Nakamoto. In het artikel beschreef hij het ontwerp van een nieuwe digitale muntsoort, die hij ‘bitcoin’ noemde. Onafhankelijk van alle banken en overheden, en beveiligd met geavanceerde cryptografie om zeker te weten dat het een ‘veilig’ betalingsmiddel is, was de eerste cybervaluta geboren uit een obscuur wetenschappelijk artikel van bedenkelijke herkomst. Satoshi Nakamoto was nergens te vinden en hoewel hij zei Japans te zijn, kwam zijn emailadres van een Duitse server; een pseudoniem?

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het hele bitcoin-protocol is bedacht en opgezet door één persoon. Aannemelijker is dat een anonieme groepering alles heeft bedacht en gemaakt.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

'Globale eenmalige supertaks komt er'

De “Dagobert Ducks van de wereld” moeten hoger belast worden, stelt miljardair Bill Gross van Pacific Investment Management (PIMCO) in één van zijn beleggingscommentaren. Volgens de Wall Street Journal zitten overheden zo diep in de schulden dat ze innovatieve oplossingen beginnen te overwegen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Nieuwe tegenslag voor bitcoins, munt crasht

Bitcoins kregen vandaag, opnieuw, een zware tegenslag te verwerken. Eén die niet zonder gevolgen voor de koers van de cryptovaluta bleef. Bitcoins knalden meer dan 25 procent onderuit.

Bitcoins kregen vandaag, opnieuw, een zware tegenslag te verwerken. Eén die niet zonder gevolgen voor de koers van de cryptovaluta bleef. Bitcoins knalden meer dan 25 procent onderuit.

Saai kunnen bitcoins niet genoemd worden. De cryptovaluta maakt vrijwel dagelijks ongekend wilde bewegingen, afhankelijk van het nieuws du jour. Welnu, het nieuws vandaag was niet bijster gunstig. Baidu, China’s grootste zoekmachine, maakte bekend niet langer bitcoins als betaalmiddel te zullen accepteren, na juist op 14 oktober nog wereldkundig te hebben gemaakt dat het bedrijf dat wél deed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs