EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26766 tot 26770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Banken krijgen schrik van Bitcoin

Het is zover, de opmars van Bitcoin begint de traditionele banken op hun zenuwen te werken. Er komen steeds meer verhalen binnen dat banken transacties met Bitcoin blokkeren of verbieden. Sommige banken bevriezen zelfs de rekening van de klanten die ook in Bitcoins handelen. De banken beginnen het potentieel en het gevaar van Bitcoin in te zien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

'Bankiers roepen dezelfde gevoelens op als pedofielen'

Terecht dat banken en bankiers in het verdomhoekje zitten. Kritiek dat ze te weinig kredieten verstrekken is echter misplaatst, zegt Errol Keyner.

Verwacht van mij geen compassie met banken, en al helemaal niet met bankiers. Bankiers zijn van de top van de sociale ladder diep in de kelder getuimeld. Toegeven dat je bankier bent, wekt bijna dezelfde reacties op als de openbaring pedofiel te zijn tijdens de ouderavond op school.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Currency wars: verliest de euro de slag?

Currency wars, oorlogen van de 21e eeuw, uitgevochten op de financiële markten. Volgens diverse valuta experts, verliest de euro die oorlog. En dan vooral tegen de dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Hoe heeft de goudmarkt de piek van 2011 kunnen missen?

Eric Sprott van Sprott Asset Management LP is een van de grootste voorstanders van goud en zilver. Sinds het begin van deze eeuw heeft Sprott dan ook ontzettend veel geld verdiend met goud, zilver, goud- en zilvermijnen te kopen. De laatste 2 jaar heeft dit echter niet gebracht wat ervan verwacht werd. Hoe komt het dat de meeste de piek en de daling van de goudprijs niet zagen aankomen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Nieuwe Aardgas Update over werken in de olie of gaswereld

Aardgas en aardolie spelen een belangrijke rol in Nederland. Met aardgas verwarmen we onze woonkamers, koken we onze aardappelen en verwarmen we ons kraanwater. Aardolie is onder andere nodig voor medicijnen en make-up.

Lees verder op energienieuws.info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs