EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26776 tot 26780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 november 2013

Emigraties afgelopen 10 jaar met ruim 72% gestegen

Het jaar 2013 zit er weer bijna op en dus kunnen we binnenkort weer de balans op maken van het aantal emigranten dat ons land verlaten heeft. Gezien de stijgende lijn vanaf 2010 verwacht men ook dat in 2013 een behoorlijk aantal mensen ons land weer verlaten heeft.

Lees verder op emigrerenuitnederland.nl
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

'Vliegtuigen vliegen over de toonbank'

17-11-13 - 11:49  bron: ANP Boeing-topman McNerney (l) en Mohammed bin Rasjid Al Maktoem, de emir van Dubai, op de luchtvaarttentoonstelling © reuters. Op de eerste dag van de luchtvaarttentoonstelling van Dubai worden bosjes vliegtuigen verkocht. De Amerikaanse fabrikant Boeing beleefde zoals verwacht een fantastische start met verkopen ter waarde van ruim 130 miljard dollar.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

Warren Buffett’s laatste transacties

De aandelentransacties van Warren Buffett worden op de voet gevolgd. ‘Het Orakel uit Omaha’ is aardig actief geweest in het derde kwartaal, voornamelijk aan de verkoopzijde.

Warren Buffett beklaagde zich onlangs nog dat hij geen lucratieve koopjes kon vinden. Dat blijkt: de beroemde value investor heeft, zo blijkt uit de jongste SEC filing, voornamelijk aan de verkoopzijde geopereerd met zijn beleggingsvehikel Berkshire Hathaway.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

Bitcoin boven de $500,-

De prijs van Bitcoin is zondag 17 november voor het eerst boven de $500,- gestegen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

China koopt grootste goudkluis ter wereld

Een reusachtige kluis, waar maar liefst 2000 ton goud in bewaard kan worden, is in Shanghai geïnstalleerd. Het is de grootste goudkluis ter wereld. Gekocht op de groei, zoals mijn moeder vroeger altijd zei, wanneer ze een trui voor me kocht die nog wat te groot was. Waarschijnlijk zal deze kluis wel weer vlug gevuld raken, want er is afgelopen tijd veel goud gekocht, het zal voor heel het jaar 2013 rond de 1000 ton uitkomen, aldus de World Gold Council.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs