EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26776 tot 26780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Bijna acht op de tien bouwbedrijven verloren dit jaar opdrachten aan buitenlandse concurrenten. "Als we nu niet ingrijpen, is er over enkele jaren amper nog lokale tewerkstelling", waarschuwt de Confederatie Bouw.

Bijna acht op de tien bouwbedrijven verloren dit jaar opdrachten aan buitenlandse concurrenten. "Als we nu niet ingrijpen, is er over enkele jaren amper nog lokale tewerkstelling", waarschuwt de Confederatie Bouw.

De zwaarste concurrentie komt uit Polen, Bulgarije en Roemenië. Maar ook heel wat Nederlandse bouwbedrijven gaan de concurrentiestrijd met hun Belgische collega's aan. "De buitenlandse concurrentie zit op een peil dat we nog nooit eerder bereikten", zegt Robert de Mûelenaere, gedelegeerd bestuurder van de Confederatie Bouw.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

'SEC onderzoekt beleid banken in China'

De Amerikaanse beurstoezichthouder SEC gaat het personeelsbeleid in China van nog eens vijf banken onderzoeken, naast het lopende onderzoek naar de Chinese personeelspraktijken van JPMorgan Chase. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Goud en zilver report (Week 49)

De goudprijs is de afgelopen week gezakt naar het laagste niveau sinds april 2010. De prijs van zilver is weer terug op het niveau van augustus 2010. De angst voor inflatie is het afgelopen jaar naar de achtergrond verdwenen. Daarvoor in de plaats kwamen betere cijfers over de Amerikaanse economie en stijgende aandelenkoersen. Daardoor raken de edelmetalen uit de gratie bij de belegger.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

McKinsey: de wereld heeft $57.000 mrd nodig

McKinsey is eens aan het rekenen geslagen en kwam tot de conclusie dat de wereld, wil zij de verwachte groei tot 2013 bij kunnen houden, een bedrag van maar liefst $57.000 mrd nodig heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Trojka schort missie op in Athene en bevriest 1 miljard euro

De trojka van internationale schuldeisers van Griekenland heeft zijn missie in Athene opgeschort tot januari en de storting van een miljard euro bevroren. Griekenland zou de vereiste hervormingen niet doorgevoerd hebben, zegt de Europese Commissie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs