Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 26781 tot 26785
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 15 gratis tips voor je samengevat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Cruciale week voor aandelen

De aankomende week wordt een cruciale week voor aandelen. Niet alleen vanwege het schuldenplafond, maar ook omdat het cijferseizoen weer in volle hevigheid losbarst. Wat mogen beleggers verwachten?

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

'Congres bedreigt economisch herstel Amerika'

De Amerikaanse economie toont duidelijke tekenen van herstel, maar dat kan veranderen als het Amerikaanse Congres geen eind weet te maken aan de strijd over de begroting en het schuldenplafond. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

“Een corrupt systeem dat domheid beloont”

De Zwitserse investeerder en beursgoeroe Marc Faber spreekt harde woorden over de Amerikaanse overheid en politiek : “A corrupt system that rewards stupidity“.

Wat hem nog het meest tegen staat is dat niemand benoemd in een officiële positie nog verantwoordelijk is of gehouden wordt voor zijn en haar daden.  En ook : “Clearly, it has never occurred to the professors at the Fed that Fed policies favor only large asset holders and, by creating bubbles, destroy the assets of the majority”.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Nederland in lijstjes (deel 2)

Nederland in lijstjes.  Iedereen die – ondanks alles (!) – toch van zijn en haar land houdt, is wel geïnteresseerd om een vergelijking te maken met het buitenland of om meer over dat land te weten.  Alles slechts wat met geld, economie en maatschappij te maken heeft, zo kent u Biflatie wel.