EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26781 tot 26785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Column Kees de Kort | Aan de consumentenkant is het heel wat minder prettig

Het mooie groeicijfer voor de Amerikaanse economie is te danken aan kostenbesparingen bij bedrijven. Wil de groei doorzetten, dan moeten ook consumenten er flink op vooruitgaan.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Japan zet weer in op kernenergie

De regering besloot na de ramp in Fukushima om het gebruik van kernenergie af te bouwen.

De regering besloot na de ramp in Fukushima om het gebruik van kernenergie af te bouwen.

In het binnenkort te verschijnen Japanse energieplan zal kernenergie omschreven worden als een "belangrijke" energiebron. Daarmee wordt afgestapt van het plan om het gebruik van nucleaire energie af te bouwen, zo heeft de Japanse minister van Industrie Toshimitsu Motegi verklaard.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Bitcoins Bonanza !

Bitcoins populariteit neemt sterk toe, mede dankzij een groot aantal apps die het mogelijk maken om snel en goedkoop betalingen te doen via de smartphone.

Bitcoins populariteit neemt sterk toe, mede dankzij een groot aantal apps die het mogelijk maken om snel en goedkoop betalingen te doen via de smartphone.

De stormachtige ontwikkelingen rond bitcoins, en in mindere mate alternatieve cryptovaluta zoals Litecoin, zijn amper bij te houden. Een groot aantal ontwikkelaars heeft zich gestort op het ontwikkelen van apps om heel eenvoudig, en goedkoop uiteraard, betalingen te doen. En dat concept slaat bij steeds meer consumenten aan, temeer daar er een majeure shift plaatsvindt tussen ‘gewone’ pc’s en laptops, en tablets en smartphones. Het succes van bitcoins zal in sterke mate samenhangen met de adoptie van consumenten van betalen met mobiele apparaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Is het tijd voor de witte vlag voor goud?

Na een immense bull run van 12 jaar is het vet van de soep voor de goudprijs. Als we naar de grafiek kijken van goud, dan kan je stellen dat het feest gedaan is en dat het alleen maar verder bergaf kan gaan. De goudkoers daalde met een derde sinds zijn piek in 2011 en doet het daarmee slechter dan de correctie van 2008. Moeten goudkevers de witte vlag hijsen en zich overgeven?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Is de 100e verjaardag van de Fed ook de laatste?

Op 23 december wordt de Federal Reserve 100 jaar! Hiep hiep, hoera!! Maar de 100e verjaardag zou wel eens de laatste kunnen zijn. De Fed boekt meer falingen dan successen volgens The Wall Street Journal. Wat vele misschien niet weten, is dat de Federal Reserve niet de eerste centrale bank is in de Verenigde Staten, als er al 3 vooraf gingen - kan er ook nog een of meer op volgen ook.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs