Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 26791 tot 26795
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Metaalarbeiders gaan vrijdag staken

Ongeveer 1750 metaalwerknemers in de regio's Rotterdam en Eindhoven leggen vrijdag hun werk neer. De actie is de start van een aantal estafettestakingen in de komende weken. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

'Nederlander overdreven chagrijnig over economie'

Nederland lijkt bijna nog harder te klagen dan de Grieken als het gaat om de eigen huishoudboekjes en de staatshuishouding.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

De tapering is al begonnen!

Vergeet wat Bernanke gaat zeggen over het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve, want de tapering is al begonnen! Het buitenland verkoopt al enige maanden schuldpapier. Wil niemand het meer hebben, dan zal de Federal Reserve het schuldpapier moeten kopen. Dit is wat we in de gaten moeten houden, niet de werkloosheid in de VS...

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Ook Tesla wil zelfrijdende auto bouwen

Ook de Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla wil een zelfrijdende auto op de markt brengen. Vorige week kondigde de Duitse luxewagenbouwer Mercedes op het Autosalon van Frankfurt aan dat een wagen van zijn nieuwe S-Klasse met succes een rit van 100 kilometer zelfrijdend aflegde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

5 grafieken uit China die er bullish uit zien voor grondstoffen

De laatste weken lijkt de Europese en de Chinese economie uit het dal te kruipen. Een sterkere economie zorgt natuurlijk voor een grotere vraag naar grondstoffen. De meeste grondstoffen (behalve olie) hebben het niet onder de markt dit jaar. Een sterke vraag, vooral vanuit China - in Europa zal het eerder het stoppen van de daling van de vraag zijn - kan de grondstofprijzen een duwtje in de rug geven naar het jaareinde toe.

Dit zijn 5 redenen volgens volgens US Funds waarom de vraag naar grondstoffen uit China zal stijgen: