EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26791 tot 26795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

"Aanbod fysiek goud krapper dan ooit"

De smelterijen in Zwitserland werken de klok rond om te kunnen voldoen aan de Chinese vraag naar goud, zo stelt Alex Stanczyk van Anglo Far-East. De smelterijen doen hun best om voldoende goud binnen te krijgen, maar het aanbod is krapper dan ooit. De situatie is vandaag de dag nog problematischer dan tijdens de rally in goud in 1980.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Chinese yuan schiet euro voorbij

De Chinese yuan was in oktober na de dollar de populairste munt in de internationale handel. Daarmee gaat de yuan de euro nipt voorbij als tweede grootste wereldmunt. Begin 2012 werd de yuan nog maar voor 1,89% van alle wereldhandel gebruikt als betaalmiddel, maar nu is dat al 8,66%. De dollar is nog steeds oppermachtig en wordt gebruikt voor 80% van alle internationale handel.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

De schuld gedreven politieke economie

De welvaart van het 'Westen' komt in toenemende mate uit een schuld gedreven politieke economie. De overheid dirigeert in toenemende mate de reële economie. Tegelijkertijd zijn er veel schulden gemaakt, schulden die we als ons spaargeld zijn gaan beschouwen. Een recept voor ellende?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Bitcoin als bedreiging voor bestaande valuta

Marc van der Chijs, sinds begin dit jaar partner bij CrossPacific Capital, een venture capital firma in Vancouver, draagt de virtuele valuta Bitcoin een warm hart toe. Toen begin dit jaar de banken in Cyprus alle rekeningen van hun klanten blokkeerden en rekeninghouders vervolgens mee moesten betalen aan de redding van Cyprus, is hij na gaan denken over het huidige financiële systeem en de macht van banken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Geheim overleg in Berlijn over banken EU

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble houdt vandaag in Berlijn geheim overleg met onder anderen de Nederlandse Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem om te praten over de plannen voor de Europese bankensector. Dat meldde de Duitse krant Handelsblatt donderdag op basis van bronnen in Berlijn en Brussel.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs