Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 26791 tot 26795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Cruciale week voor aandelen

De aankomende week wordt een cruciale week voor aandelen. Niet alleen vanwege het schuldenplafond, maar ook omdat het cijferseizoen weer in volle hevigheid losbarst. Wat mogen beleggers verwachten?

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

'Congres bedreigt economisch herstel Amerika'

De Amerikaanse economie toont duidelijke tekenen van herstel, maar dat kan veranderen als het Amerikaanse Congres geen eind weet te maken aan de strijd over de begroting en het schuldenplafond. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

“Een corrupt systeem dat domheid beloont”

De Zwitserse investeerder en beursgoeroe Marc Faber spreekt harde woorden over de Amerikaanse overheid en politiek : “A corrupt system that rewards stupidity“.

Wat hem nog het meest tegen staat is dat niemand benoemd in een officiële positie nog verantwoordelijk is of gehouden wordt voor zijn en haar daden.  En ook : “Clearly, it has never occurred to the professors at the Fed that Fed policies favor only large asset holders and, by creating bubbles, destroy the assets of the majority”.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Nederland in lijstjes (deel 2)

Nederland in lijstjes.  Iedereen die – ondanks alles (!) – toch van zijn en haar land houdt, is wel geïnteresseerd om een vergelijking te maken met het buitenland of om meer over dat land te weten.  Alles slechts wat met geld, economie en maatschappij te maken heeft, zo kent u Biflatie wel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Joe Sixpack over de politieke impasse

Hoe kijkt de gemiddelde Amerikaan naar het weinig fraaie politieke steekspel in de VS? is het business as usual, of dreigt de Amerikaanse politiek vooral zichzelf in de voet te schieten?