EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2681 tot 2685
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Wat doe je met goud als contant geld wordt afgeschaft?

Stel dat je inderdaad deels goud koopt van je vermogen en je wilt over 20 jaar geld daarvoor terug, is dat dan nog wel mogelijk als over 20 jaar contant geld zo goed als verdwenen is? Als je dan je het geld wat je voor je verkochte goud elektronisch laat overmaken krijg je dan geen problemen met de belastingdienst die wil weten hoe je ineens aan dat geld komt?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Laagste opbrengst aan aardgasbaten in ruim veertig jaar

De overheid heeft vorig jaar 2,4 miljard euro verdiend aan de winning van aardgas. Dat is de laagste opbrengst sinds 1975.

De overheid heeft vorig jaar 2,4 miljard euro verdiend aan de winning van aardgas. Dat is de laagste opbrengst sinds 1975.

Dat blijkt woensdag uit een analyse van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het bedrag viel vorig jaar bijna 3 miljard euro lager uit dan in 2015. De cijfers zijn inclusief aardoliebaten, het aandeel hiervan is met zo’n 6 procent echter klein.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Trump ontketent handelsoorlog met Canada

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een handelsoorlog ontketend met Canada, zijn belangrijkste handelspartner. Zijn administratie kondigde een taks aan op ingevoerd hout uit Canada, nadat Ottawa nieuwe tarieven invoerde die de Amerikaanse export van bepaalde melk ontmoedigde. De Canadese premier Justin Trudeau verklaarde gisteren tijdens een gesprek met Trump dat zijn regering "de belangen van de Canadese houtindustrie krachtig zal verdedigen".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Nu moet ‘El Chapo’ Guzmán voor Trumps muur betalen

De Amerikaanse ex-presidentskandidaat en senator Ted Cruz heeft een voorstel ingediend dat moet toelaten de muur tussen Mexico en de zuidelijke grens van de Verenigde Staten te financieren met het geld dat wordt gerecupereerd bij ‘El Chapo’ Guzmán, de Mexicaanse drugskoning, die in een Amerikaanse gevangenis op zijn proces wacht.

Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, is een Mexicaans drugsbaron, die aan het hoofd stond van het Sinaloakartel, tot hij in januari 2016 werd gearresteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Komt er een nieuwe Amerikaanse shutdown?

Op dit moment zijn de beleggers uiterst optimistisch gestemd. De eerste ronde van de Franse verkiezingen is positief uitgevallen en de kans is groot dat Macron de nieuwe president van Frankrijk gaat worden. Toch is er ook reden tot voorzichtigheid. Er bestaat namelijk een reële kans dat een deel van de Amerikaanse overheid zaterdag op slot gaat.

Het Congres moet vrijdag instemmen met de begroting die het Witte Huis voorstelt. Gebeurt dit niet, dan krijgen we te maken met de zogenoemde ‘shutdown’. Dit betekent dat delen van de overheid inactief zullen zijn, omdat er simpelweg geen geld meer is om het te financieren.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs