Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26806 tot 26810
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

België is meest cashloze maatschappij ter wereld

Maakte de Israëlische regering deze week bekend stappen te zullen ondernemen om naar een cashloze samenleving te evolueren, dan blijkt uit de studie “Cashless Journey” van Mastercard dat de meest cashloze maatschappij ter wereld België is.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Project 'Zero Food Waste' van Delhaize al in 15 winkels

Het project 'Zero Food Waste' van Delhaize, waarbij onverkochte etenswaren verdeeld worden aan mensen in armoede, kent een groot succes. Het project wordt al in vijftien filialen toegepast. Vandaag werd Kortrijk aan het lijstje toegevoegd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Alarmbellen op de aandelenmarkt

Er gaan meestal enkele belletjes rinkelen als de markt aan zijn piek staat. Tegenwoordig beginnen er meer en meer belletjes af te gaan.

Gains Pains & Capital geeft een overzicht van verschillende kleine belletjes die op zich niet zoveel betekenen, maar die samen een groot alarmsignaal genereren...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Exclusief interview met World Bank klokkenluider Karen Hudes – deel 1

De banken zijn allemaal interconnected, ze vormen één groot conglomeraat waarbinnen dezelfde bestuursleden migreren van de ene bank naar de andere, zegt Hudes.  Dit zijn dezelfde mensen die in het verleden de wereld in een crisis hebben doen belanden – en nog steeds op vergelijkbare posities zitten.  En dié lui gaan nu voor de oplossing zorgen?

De banken hebben de media in handen

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

De werkelijke waarde van Goud en Zilver

Iedereen weet dat goud en zilver waardevol zijn, maar er zijn slechts weinig mensen die de echte waarde hiervan beseffen. Er wordt wel gesuggereerd dat de huidige prijs van goud en zilver te hoog is na een stijging van 12 jaar. Maar is dat wel zo? Als we de echte waarde van goud en zilver kennen, hebben we een duidelijker beeld van de situatie.

En in dit artikel spreekt Xinshan Zhou over drie hoofdcomponenten van deze waarde van goud en tevens zilver: