EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26811 tot 26815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Ministers: Het gaat beter. Jullie moeten blij zijn!

Onze eerste dienaren, de ministers Dijsselbloem en Blok zijn verontwaardigd en boos op u, mij, alle anderen én in het bijzonder op de “Rabobankdeskundigen”. Wij en zij zijn te somber, willen het herstel niet zien terwijl alle signalen op mooi weer staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Voedselsteun vragen voor de eigen werknemers

Een vestiging van supermarktketen Walmart in Ohio vraagt haar klanten en werknemers om solidair te zijn en voedselpakketten te schenken aan.. het personeel van Walmart. Want een grote feestdag komt eraan in de States Thanksgiving, waarmee historisch “de oogst van het voorbije jaar” wordt gevierd.  Volgens een woordvoerder van de Walmart in kwestie is de voedselinzameling een bewijs dat “de mensen om elkaar geven”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Heeft Litecoin toekomst? +$200 miljoen waard nu

We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van Bitcoin, nu een toekomst heeft of niet. Zeker de recente explosie in de koers heeft de aandacht van velen getrokken: de marktkapitalisatie van Litecoin is de voorbije weken liefst verviervoudigd (!).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Rotterdam kocht schulden uitkeringsgerechtigden op!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, klaarblijkelijk.  We berichtten onlangs nog op ditzelfde Biflatie over de Occupy beweging die voor 15 miljoen dollar schulden over kocht van willekeurige Amerikanen en ze vervolgens vernietigde – nu blijkt warempel de stad Rotterdam eigenlijk deze primeur te verdienen, wat nu pas openbaar komt.  Maar liefst voor 7 miljoen euro schulden die duizenden uitkeringsgerechtigden hadden bij Zilveren Kruis werden eind 2011 al door het bestuur van Rotterdam afgekocht.  Zo werd voorkomen dat deze groep als wanbetaler geregistreerd zou worden bij het College voor Zorgverzekeringen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Groei Eurozone hapert

De jongste cijfers over de economische activiteiten in de Eurozone geven toch een wat flets plaatje. De PMI zakte lichtjes weg over november, waar juist op een geringe verbetering werd gerekend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs