EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26811 tot 26815
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Staatsschuld opgelopen tot 105 procent van bbp

De Belgische staatsschuld is tijdens het tweede kwartaal van 2013 opgelopen tot 397,851 miljard euro, of 105 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat meldt het Europese bureau voor de statistiek Eurostat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Peter Schiff: de val van de dollar is onvermijdelijk

De problemen in de westerse landen komen allemaal grotendeels overeen, we verdrinken in schulden en we maken te grote beloftes aan sociale zekerheid die we niet kunnen nakomen. Maar de Verenigde Staten is er nog het slechtste aan toe van allemaal zegt Peter Schiff op Gold Silver Worlds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Schrik dat ze uw spaargeld gaan afpakken? Dit zijn 7 nieuwe belastingparadijzen

Het gerucht of het proefballonnetje van het IMF om een heffing van 10 procent voor te stellen op ons spaargeld heeft enkele weken geleden veel stof doen opwaaien. Wat er van aan is, zal de toekomst uitwijzen - maar wat wel duidelijk is geworden, is dat de overheden het geld zullen gaan zoeken waar het zit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Staatsschuld staat op 73,9 procent

De staatsschuld van Nederland is in het tweede kwartaal opgelopen tot 73,9 procent van het bruto binnenlands product (bbp). 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs