EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26821 tot 26825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Het verhaal van zilver in 5 grafieken

Goud doet het niet al te best dit jaar, maar zilver doet het nog veel slechter. De zilverprijs is hoe dan ook gekoppeld aan de evolutie van de goudprijs, hoewel het een heel andere dynamiek heeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Waarom Nout Wellink oliedom is over Bitcoins

De oude garde ontwaakt en ziet digitale valuta en roept tulpenmanie! Volgens de heer Wellink zijn Bitcoins erger dan de tulpenmanie want ”Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks”. Is hij nu zo dom of heeft hij gewoon geen zin om zich in te lezen?

Het is nogal dom om een plantenbol te vergelijken met het digitale equivalent van goud. Waarom? Omdat het nu eenmaal onmogelijk is om het totale aanbod van Bitcoins op te schalen, dit is inherent aan de wijze waarop Bitcoins worden uitgekeerd en er is immers een grens van 21 miljoen Bitcoins. Deze zijn dus per definitie schaars. Terwijl dit met planten, of de bollen ervan, natuurlijk totaal niet opgaat.

Lees verder op bitcoinfacts.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Iran wil weer in zee met onder meer Shell

Iran heeft de namen genoemd van zeven westerse oliemaatschappijen waarmee het graag weer zaken wil gaan doen als de internationale sancties tegen het land worden opgeheven. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

De 9 belangrijkste technologie trends in 2014

Technologie is niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij. Wij wijzen u alvast op 9 grote technologie trends die in 2014 grote impact op de samenleving zullen hebben.

Technologie is niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij. Wij wijzen u alvast op 9 grote technologie trends die in 2014 grote impact op de samenleving zullen hebben.

Technologie is dé drijvende kracht achter vernieuwing, verandering en verbetering. Kunt u zich nog voorstellen dat u zonder uw smartphone de deur uit gaat? Maar het houdt uiteraard niet op bij de smartphone. Komend jaar staan er wederom tal van revolutionaire technologie trend op het menu die ons leven blijvend zullen veranderen. Wij geven u er alvast 9 mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

20.000 Spaanse sollicitanten overbelasten IKEA-servers

De vraag naar banen is in Spanje zo groot dat de servers van meubelgigant IKEA het aantal sollicitanten niet aankunnen. De computers van de meubelketen crashten bij het verwerken van 20.000 sollicitaties voor 400 banen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs