Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26826 tot 26830
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Onzekerheid woonbonus noopt 30 procent van Belgen met bouwproject tot uitstel

Meer dan 30 procent van de Belgen die met een concreet bouwproject rondlopen, stelt dat project uit als gevolg van een mogelijke hervorming van de woonbonus. Dat blijkt uit een enquête van Batibouw bij meer dan 3.300 landgenoten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Sprott over manipulatie, goud en de daling van de dollar

Volgens Sprott Asset Management CEO, Eric Sprott zullen de gevolgen van quantitative easing vroeg of laat tot uiting komen in de vorm van een fors lager dollar. In een interview op

bespreekt Sprott onder ander ook de cijfers die niet kloppen op de goudmarkt. Sinds 2011 zijn de fundamenten voor de goudmarkt ongewijzigd gebleven, maar de goudprijs is gedaald - hoe kan zoiets?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Economisch vertrouwen in eurozone neemt toe

Dat blijkt uit cijfers die de Europese Commissie vrijdag naar buiten bracht. De index waarin het consumenten- en ondernemersvertrouwen gecombineerd wordt, steeg van 95,3 in augustus tot 96,9. 

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Eigenaren zonnepanelen moeten btw betalen

Staatssecretaris Weekers van Financiën heeft bepaald dat ook particuliere eigenaren van zonnepanelen btw-plichtig zijn voor het produceren van groene stroom.

Dit is het gevolg van een Oostenrijkse zaak waarin het Europese Hof van Justitie oordeelde dat er sprake is van ondernemerschap bij het vergoeden van eigen opgewekte stroom.