EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26826 tot 26830
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Groeimarkten zien voordeel lage loonkost snel wegsmelten

De loonkloof tussen de geïndustraliseerde wereld en opkomende markten zoals China, India en de Filipijnen zal tegen het einde van het volgende decennium gevoelig zijn gekrompen. Dat is de conclusie van een onderzoek van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC). Opgemerkt wordt dat India en de Filipijnen weliswaar op een relatief laag niveau van de internationale loonladder zullen blijven staan, maar de gemiddelde salarissen zullen er tegen het einde van het volgende decennium volgens het rapport wel respectievelijk een verviervouding en verdrievoudiging kennen. Tijdens dezelfde tijdsspanne zouden de lonen in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten slechts met één derde stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Wie bij Amazon aan de slag wilt, moet een antwoord kennen op deze 10 vragen

De grootste webwinkel ter wereld, Amazon, is in volle expansie en werft dus voortdurend aan. Daarbij worden af en toe bizarre vragen gesteld, zo blijkt uit een scan van BusinessInsider.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Goud opnieuw in Backwardation

De London Bullion Market Association (LBMA) Gold forward rates of de GOFO's zijn terug negatief. Hiermee is de goudmarkt terug in backwardation. Dit duidt op grote stress en tekorten op de fysieke goudmarkt. Meestal is dit een voorbode voor een stijging van de goudprijs - Bullion Street.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Steeds meer betalingsachterstanden op hypotheken

Het BKR maakte vandaag bekend dat er inmiddels meer dan 91.000 Nederlanders zijn met een betalingsachterstand op hun hypotheek. Dat zijn mensen die meer dan 120 dagen achter lopen met de betaling van de hypotheeklasten. In een half jaar tijd zijn er bijna tienduizend mensen bij gekomen met betalingsproblemen. Vooral de stijgende werkloosheid speelt de huizenmarkt parten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Europees Parlement shutdown?

EC voorzitter Barroso komt met een onplezierige (voor Europa-adepten toch) verrassing : na 15 november is het geld op! Dit roept herinneringen op aan recente Amerikaanse toestanden van een government shutdown.  Europees Parlementslid Gerbrandy van D66 had hiervoor nochtans gewaarschuwd op zijn

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs