Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 26826 tot 26830
Bron: presseurop.eu
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

De Franse overheidsschuld “zal eind 2014 oplopen tot 95,1 procent van het bbp […], oftewel 1.950 miljard euro”, meldt Le Figaro een week voor de presentatie van de begroting van 2014. Dit betekent “een prijskaartje van meer dan 30.000 euro per Franse burger”.

Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Vrouw rent blootsvoets 1 jaar door Nederland

Iedereen raapt wel eens een leeg plastic flesje van de straat. Maar Anne van Dalen maakt het wel heel bont: zij gaat vanaf 20 september een jaar lang door Nederland al hardlopend zwerfafval opruimen. Ze kwam op haar plan toen ze na een depressie besloot te doen wat ze leuk vind: hardlopen en zwerfafval opruimen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

10 redenen waarom de goudprijs fors zal stijgen de komende weken

De laatste dagen is er groot optimisme dat het conflict rond Syrië werd bedwongen. Dit heeft onder andere de goudprijs fors parten gespeeld. Je kunt de gevolgen al raden als er nu toch een oorlog zou uitbreken. Volgens SilverDoctors zijn er 10 reden waarom we alsnog een oorlog gaan krijgen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Huizenbubbel in beeld: zo steeg en daalde de huizenprijs per provincie

Het kabinet Rutte heeft grote moeite om de economie weer vlot te trekken. Dat komt mede door de langjarige dip op de huizenmarkt. Maar stabilisatie is in zicht. Een terugblik met de infographic: zo steeg en daalde de huizenprijs per provincie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

HSBC verhoogt haar goudprijs target

Veel waarnemers zitten met de handen in het haar vanwege de daling van de goudprijs. Komt die er echt als een verrassing? In feite niet, verstandige investeerders hadden kunnen vermoeden dat er iets zou gebeuren wanneer het Syrië-verhaal weer naar de achtergrond zou verdwijnen.