Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 26836 tot 26840
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Deutsche Bank laat ondernemers in de kou staan

Deutsche Bank heeft 18.000 kleine zakelijke klanten per brief laten weten dat ze op zoek mogen naar een andere bank. Voor de kerst wil Deutsche Bank schoon schip hebben gemaakt, om meer tijd en aandacht te kunnen schenken aan de grote klanten. Ondernemers moeten nu op zoek naar een andere bank die hun bedrijfskrediet wil overnemen...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Diederik Schmull: “De klok tikt”

Diederik Schmull heeft een prachtig stukje geschreven die perfect de huidige situatie op de globale financiële markten illustreert. De beleidsmakers van de laatste jaren/decennia zijn er prachtig in geslaagd het blikje steeds verder in een doodlopende straat te schoppen, alle "krediet" daarvoor, maar het blijft een doodlopende straat. Ergens moet er een sterk figuur opstaan of we smashen met zijn allen keihard tegen de spreekwoordelijke muur. Schmull verwoordt het als volgt:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Op naar de post-kapitalistische samenleving

De Belgische cyberfilosoof Michel Bauwens stond vorig jaar als enige Belg in de Post Growth Institute-lijst van de 100 meest inspirerende persoonlijkheden voor een duurzame toekomst.

Hij richtte de Foundation for Peer-to-peer Alternatives op en is internationaal gekend omwille van zijn gedachtengoed over de samenwerkingseconomie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Airbus ziet groeiende vraag vrachttoestellen

De Europese vliegtuigbouwer Airbus voorspelt dat luchtvaartmaatschappijen de komende twintig jaar ongeveer 870 nieuwe vrachttoestellen zullen bestellen. Vooral de vraag in Azië zal toenemen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013