Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 26841 tot 26845
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Conversatie met Mike Maloney: The Hidden Secrets of Money

Schrijver, econoom, edelmetaalspecialist en stichter van GoldSilver.com – Mike Maloney aan het woord.  Met de videoreeks The Hidden Secrets of Money leverde hij een uniek werkstuk af voor zij die alles willen weten over geld, goud en economie.  We presenteren u eerst een uiteenzetting van de maker.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Verkoop Silver Eagle munten naar recordhoogte gestegen

De verkoop van Silver Eagle munten loopt dit jaar harder dan ooit, zo blijkt uit cijfers van de US Mint. Dit jaar zijn er al ruim 35,5 miljoen munten van 1 troy ounce verkocht, maar dan het totaal van 2010 en 2012! Als het munthuis in de laatste drie maanden van dit jaar evenveel munten blijft verkopen zal het record van ~40 miljoen munten uit 2011 sneuvel. Een bijzondere prestatie, aangezien de zilverprijs dit jaar behoorlijk gezakt is.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

We zijn rijk.

We zijn rijk : Nederlanders op vier na rijkst

''Je zou het niet zeggen als je naar de Algemene Beschouwingen kijkt, maar we hebben geen reden tot klagen, integendeel'', aldus Jacob Schoenmaker. ''Wij zijn het op vier na rijkst in de wereld, met een gemiddeld vermogen van bijna 69.000 euro. Afgelopen jaar steeg het gemiddelde vermogen met 12,1%. Geen enkel ander volk ging er zo op vooruit als wij''.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Bill Gross: "Vertrouw niet op triple-A status van de VS"

Bill Gross van obligatiebelegger Pimco kwam vandaag met een opmerkelijke tweet. Hij roept beleggers op om niet langer te vertrouwen op de kredietstatus die Moody's geeft aan de Amerikaanse overheid. Volgens Gross is deze kredietbeoordelaar is te goede vriendjes met de regering. Hij adviseert beleggers te kijken naar andere kredietbeoordelaars.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Amerika heeft nog geld tot,… 17 oktober

Afgevaardigde van de Amerikaanse schatkist Jacob Lew verklaarde onlangs dat de Verenigde Staten nog noodfinanciering heeft tot 17 oktober, daarna zit de VS absoluut zonder geld. In het beste geval wordt er tegen maandagavond een akkoord bereikt, maar de Democraten en de Republikeinen staan nog mijlenver uit elkaar.