EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26841 tot 26845
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Column Kees de Kort | Gemekker is weer begonnen

Kees de Kort

Kees de Kort

De Fed begint pas in maart 2014 met het afbouwen van het steunprogramma voor de Amerikaanse economie. BNR's Kees de Kort: "Dit gemekker is eind mei begonnen. Het is even stil geweest door de discussie over het schuldenplafond en de shutdown en nu staat het weer op de agenda."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Nieuwe muntbaren uit Andorra bieden belastingvoordeel

Zilver wordt belast met 21% BTW, maar er is een margeregeling voor munten en baren die de status van wettig betaalmiddel hebben. Een relatief nieuw product is de muntbaar van Andorra, die voor het lage belastingtarief aangeboden kan worden. Lees op Marketupdate het hele verhaal achter deze muntbaren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Obligatiehouders opgelet!

Obligatiehouders gaan vóór aandeelhouders indien een zwaar bedrijf in de problemen geraakt. Toch lijkt die gulden regel van het spel onderhevig aan verandering. Waakzaamheid is geboden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Dit is hét bubbelaandeel van het moment!!

"If it looks like a bubble and acts like a bubble, it’s a bubble." Het is niet omdat een populair aandeel veel te duur staat, dat het geen goed bedrijf is en het is niet omdat iets een bubbel is, dat de prijs niet nog hoger kan. Maar er schuilt zeker een gevaar dat de waarde van het bedrijf terug de realiteit zal opzoeken, met alle gevolgen van dien. Tesla Motors is zonder twijfel hét bubbelaandeel van 2013 - aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Kredietfirma verkoopt privégegevens door aan louche site

Nieuws - Een grote kredietmaatschappij die ook in Nederland actief is heeft data verkocht aan een bende cybercriminelen die deze gegevens via een louche website verkopen.

Lees verder op webwereld.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs