Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 26856 tot 26860
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Nutricia schuldig aan corruptie in China

Het filiaal gezondheid van Danone in China, Nutricia, is door een krant beschuldigd van corruptie, op een moment dat de Chinese autoriteiten onderzoek voeren naar corruptiepraktijken bij farmaceutische en zuivelbedrijven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel goud je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de Fed bezig met het blazen van bubbels, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere bubbels, zal ook deze bubbel pijnlijk eindigen. Het probleem is dat bubbels langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

2 redenen voor een stijging van palladium

Nadat de prijs voor palladium midden augustus nog op $ 766 stond, daalde de prijs de daarop volgende weken naar een dieptepunt van $ 685 om vervolgens weer post te vatten boven $ 700. Deze prijsdaling komt er ondanks dat de meeste analisten positief zijn voor palladium. En volgens 

En volgens Palladium Investing News is er nog steeds reden genoeg om positief te zijn voor palladium.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Hoe de wereld in elkaar zit – deel 2

In navolging van Deel 1. | “The Veil” betekent de massamedia, de popcultuur en “nieuws”.  Geef de burger zogenaamde keuzes : kiest u rood…of wit…? Maar wat u ook kiest – u bent àltijd bij de neus genomen want: er is géén keuze! In één woord heet dat: propaganda. “

The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society.