Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 26861 tot 26865
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Fed bepaalt beursweek

Woensdag moet duidelijk worden of de Fed daadwerkelijk deze maand begint met het inperken van zijn omvangrijke stimuleringsmaatregelen voor de Amerikaanse economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Dit is de nieuwe TIP van Jim Grant

Dat Jim Grant een contraire denker is, dat weten de vaste lezers van Slim Beleggen al langer. Ook aangaande de verwachte Fed tapering is Grant helemaal niet overtuigd.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

„Webwinkels zien omzet nog steeds stijgen”

Ondanks de aanhoudende recessie hebben Nederlanders in de eerste helft van het jaar opnieuw meer uitgegeven op het internet. De omzet van online winkels bedroeg in de eerste helft van het jaar 5 miljard euro, een groei van 8 procent vergeleken met dezelfde periode in 2012. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerd marktonderzoek van brancheorganisatie Thuiswinkel.org.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Bereidt China een aanval op dollar voor?

China is in een recordtempo de grootste goudproducent ter wereld geworden met naar verwachting een productie van 440 ton dit jaar.

.  Niets van dit goud verlaat het land en daarnaast importeert China ook nog massaal goud via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar zo’n 726 ton – en koopt het tevens goudbedrijven op in Afrika en Latijns-Amerika. Het officiële goudbezit van China is nu 1054 ton, maar dit cijfer dateert alweer van 2009. Gaat het zijn goudvoorraad gebruiken om de dollar aan te vallen?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Nederland en de Nederlanders: Onzeker en verdwaald

Wie het nieuws, de reacties en de commentaren volgt die kan niet anders dan de indruk krijgen dat wij Nederlanders het even niet meer weten. Dat we met zijn  allen stilzitten of juist als dwazen alle kanten uitrennen. Velen blijken er boos te zijn op politici, maken zich druk over van alles en nog wat.