EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26861 tot 26865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Afrika verliest wekelijks één miljard dollar aan illegale kapitaalvlucht

Afrika heeft de voorbije drie decennia wekelijks 1 miljard dollar verloren aan illegale kapitaalvlucht. Dat heeft de hulporganisatie Oxfam gezegd. Er wordt aan toegevoegd dat de ontdekking van talloze nieuwe bronnen van grondstoffen in Afrika die problematiek in de toekomst nog meer op de spits dreigt te drijven. Oxfam benadrukt echter dat het bedrijfsleven een belangrijke inbreng kan hebben om deze problemen te helpen aanpakken. Weliswaar kunnen buitenlandse bedrijven het corrupte beleid van overheden niet corrigeren, maar ze kunnen volgens Oxfam wel stoppen met het exploiteren van het gebrek aan ethiek van een aantal Afrikaanse leiders en ambtenaren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Ziet het westen zijn goud nog ooit terug?

Vorige eeuw was Zwitserland de meest populaire plaats ter wereld om welvaart te stockeren. Nu dient Zwitserland steeds meer als doorvoerland voor goud, naar Azië met Singapore, Hong Kong en Shanghai in het bijzonder. Goud en zilver vloeien in groten getale naar deze landen en eindigt er in de meest moderne kluizen ter wereld - aldus Sprott Group...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Melt-up scenario 2014 krijgt vorm

Het scenario van een melt-up in 2014 krijgt steeds meer vorm. Net zoals de markten te hard van stapel liepen in 2008, wint het huidige scenario ook steeds meer aan momentum zegt Financial Sense.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Huidige beurssituatie: één grote bubbel

Wat de bearishe belegger Marc Faber betreft is de financiële sector één grote bubbel. Dit zegt hij dinsdag tegenover CNBC. ‘Ik zie een bubbel in alles wat aan de financiële sector gerelateerd is. We hebben een bubbel in obligaties, we hebben een bubbel in lage-kwaliteitsobligaties, maar we hebben ook een bubbel in aandelen uit de financiële sector.’

Lees verder op beursplein6.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Hierdoor importeert China minder vanuit Europa

De groei in de Eurozone viel afgelopen kwartaal toch weer terug. De reden daarvoor zullen we ver over de grens moeten zoeken: in China.

De groei in de Eurozone viel afgelopen kwartaal toch weer terug. De reden daarvoor zullen we ver over de grens moeten zoeken: in China.

De vertraging van de Europese economie in de afgelopen maand heeft één belangrijke reden. De belangrijkste Europese industriële landen werden met een tragere groei geconfronteerd als gevolg van een terugval in de export naar sommige groeimarkten. Dat vraagt om een uitleg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs