Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26866 tot 26870
Bron: ad.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

'Nutricia kocht in China meer dan 100 artsen om'

Het Franse Danone is een intern onderzoek begonnen naar beschuldigingen van corruptie bij de babyvoedingstak Nutricia. De BBC meldde donderdag dat Nutricia volgens Chinese media meer dan 100 artsen in Peking heeft omgekocht om zijn eigen babymelk aan de man te brengen. De Britse omroep baseerde zich daarbij op het Chinese 21st Century Business Herald.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Banken eurozone lenen veel minder aan huishoudens en bedrijven

De leningen die banken in de eurozone verstrekken aan huishoudens en bedrijven zijn in augustus met 2 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Grootste zonnecentrale ter wereld levert eerste stroom

In de woestijn van Californië heeft de grootste thermische zonnecentrale van de wereld voor het eerst stroom geleverd.

De zonnecentrale is in staat om 140.000 huishoudens van stroom te voorzien. De stroom wordt opgewekt door zonlicht te concentreren op een toren middels 100.000 spiegels. De concentratie aan zonlicht wekt stoom op in de toren die vervolgens gebruikt wordt om een turbine aan te drijven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Beklaagden blijven weg van Fortis-raadkamer

De zeven beschuldigde toplui in de Fortis-strafzaak zijn vandaag niet komen opdagen voor de Brusselse raadkamer. Die moest zich buigen over de vraag van het parket om hen te verwijzen naar de correctionele rechtbank. De raadkamer heeft de behandeling van het dossier uitgesteld zonder een nieuwe datum te bepalen. Verschillende verdachten en burgerlijke partijen bijkomend onderzoek hebben gevraagd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

‘s werelds grootste banken hebben nog € 115 miljard nodig

 hebben 's werelds grootste banken nog € 115 miljard nodig om hun kapitaal op te trekken naar de nieuwe Basel III normen. 60 procent of € 70 miljard komt voor rekening van de grootste Europese banken, die hun kapitaalbasis trager aanvullen dan de andere banken.