EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26866 tot 26870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Beperking maximum salaris in Zwitserland?

Op 24 november gaan de Zwitsers naar de stembus om te bepalen of er een einde komt aan onzinnig hoge salarissen.

Het voorstel is dat de hoogst betaalde werknemer binnen een bedrijf niet meer dan 12 keer het salaris mag verdienen van de laagst betaalde.

Lees verder op niburu.co
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Column Kees de Kort | Een ontzagwekkend laag niveau

Iedereen die zijn naam kan spellen, kan een lening krijgen om een auto te kopen in de VS. Goed voor de autoverkopen, maar het is weer een probleem op termijn, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

ING gedagvaard voor het uitlenen van geld dat er niet is

Laat u niet afschrikken door de lengte van deze dagvaarding met toelichtingen en meer. Hij is voor de gemiddeld ontwikkelde mens redelijk tot goed te lezen en feitelijk een absolute ‘must’ voor iedereen omdat we allemaal met deze, door de politiek gesteunde, criminele bankierspraktijken te maken hebben, en voorál  diegenen die een lening zijn aangegaan.

Hoe meer mensen een inzicht krijgen hoe verderfelijk het bancaire systeem in elkaar steekt hoe moeilijker het voor bankiers en politici wordt om dit systeem in de toekomst te kunnen blijven handhaven. Zij functioneren louter en alléén door de onwetendheid van de mens en doen er alles aan om dit zo te houden.

Lees verder op bovendien.com
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Verzadigde mens ziet weinig heil in solidaire maatschappij

Honger heeft een belangrijke impact op de houding tegenover de welvaartstaat. De steun die wordt verleend aan het concept van de welvaartstaat, heeft minder te maken met een bekommernis voor de armen dan met een strategie die voor het individu zelf een verdere toegang tot bronnen garandeert. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Aarhus University. De Deense onderzoekers stelden vast dat proefpersonen met een lagere suikerspiegel in het bloed meer geneigd waren om hun steun te verlenen aan een welvaartsbeleid dan collega’s met een hogere suikerniveau. Deze relatie kan volgens de wetenschappers vanuit een evolutionair standpunt worden verklaard.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Europa maakt zich ernstig zorgen over deflatie

De jongste macrocijfers uit Europa geven weinig reden tot vreugde. Recent werd bekend dat het bbp van de Eurozone van kwartaal op kwartaal met slechts 0.1 procent is gegroeid.

Dat is een groei met 0,4 procent op jaarbasis en echt veel kan dat onmogelijk genoemd worden. In het juni kwartaal was er nog sprake van een groei met 1,1 procent. We mogen dus spreken van een duidelijke verzwakking en daar zijn hoofdzakelijk twee landen verantwoordelijk voor. En niet toevallig zijn dat ook de twee zwaargewichten van de Eurozone: Duitsland en Frankrijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs