EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26886 tot 26890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

De winnaars en verliezers van de globalisering in één simpele grafiek

In de studie ‘Global Income Inequality by the Numbers: in History and Now’ (PDF) publiceert econoom Branko Milanović van de Wereldbank de resultaten van zijn onderzoek naar inkomensongelijkheid en de gevolgen van de globalisering. Eén van de grafieken uit dat rapport  illustreert de veranderingen in reëel inkomen tussen 1988 en 2008 (uitgedrukt in constante internationale dollars) voor de verschillende lagen in de globale maatschappij, van de armste 5% tot de rijkste.In én oogopslag wordt de ganse globaliseringsbeweging duidelijk, want...

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Bankier ter dood veroordeeld tijdens Vietnamese fraudezaak

Vu Quoc Hao, the former general director of Agribank Financial Leasing Co. (FLKO) No. 2, is sentenced to death for embezzlement by the People's Court of HCMC

Lees verder op thanhniennews.com
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Ook Duitsland krijgt minimumloon

De grootste partijen in de Bondsdag hebben een struikelblok uit de weg geruimd

Bij de kabinetsformatie in Duitsland zijn de onderhandelaars van CDU/CSU en SPD het eens over de invoering van een wettelijk minimumloon. Daarmee is een belangrijk struikelblok in de onderhandelingen tussen christen-democraten en sociaal-democraten opgelost.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Werkgevers versoberen secundaire arbeidsvoorwaarden

Ruim één derde van de werkgevers heeft de secundaire arbeidsvoorwaarden van het personeel het afgelopen jaar versoberd. Maar liefst 20 procent wil dit in de toekomst ook gaan doen. Daarnaast heeft 8 procent de secundaire arbeidsvoorwaarden helemaal afgeschaft.

Lees verder op deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Film over Bitcoin in première in januari 2014

Na meer dan een jaar filmen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de film The Rise and Rise of Bitcoin (IMDB). Op 15 januari 2014 staat de première van de eerste film over Bitcoin gepland.

Lees verder op bitcoinweb.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs