Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26886 tot 26890
Bron: niburu.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Wereldwijde reset van het financiele systeem is de oplossing.

Antropologisch journalist voor The Guardian Joris Luyendijk voorspelt een nieuwe, veel ergere financiële crisis.

Hij werkt inmiddels twee jaar in The City, het financiële hart van Groot-Brittannië. “Ik word steeds pessimistischer en angstiger.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Britten naar Europees Hof om bankiersbonussen

Het Verenigd Koninkrijk stapt naar het Europese Hof van Justitie in verband met het besluit van de Europese Commissie om bonussen van bankiers te beperken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Na meer dan 2 jaar daalt de werkloosheid in Frankrijk

De werkloosheid in Frankrijk is in augustus stevig afgenomen, en dat voor de eerste keer in meer dan twee jaar tijd. Frankrijk telde eind augustus 50.000 werklozen minder, zo maakt het ministerie van Arbeid woensdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Breaking news! Zilvermarkten niet gemanipuleerd

De zilvermarkten worden niet gemanipuleerd. Dat zeggen wij niet, dat concludeert de CFTC in een zojuist verschenen rapport. Na een onderzoek van maar liefst vijf jaar heeft de CFTC geen bewijs kunnen vinden dat de zilvermarkten gemanipuleerd zouden worden en het onderzoek is dan ook gesloten.

De CFTC, voluit The Commodity Futures Trading Commission, doet haar werk normaliter in alle stilte. Er wordt zelden commentaar gegeven of het een onderzoek is gestart, danwel of een onderzoek wordt gesloten. Uitzonderingen bevestigen de regel. September 2008 liet de waakhond weten dat het een onderzoek startte na tal van klachten over wangedrag, manipulatie en andere minder fraaie zaken op de zilvermarkt. Reden om nu, vijf jaar later, de conclusies van dit onderzoek ook publiekelijk te maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Dit is hoe $ 1 miljard er uit ziet

Deze ongelooflijke video legt enorm simpel uit hoe gigantisch veel $ 1 miljard werkelijk is. Als je naar deze video kijkt, bedenkt dan ook even dat de Federal Reserve elke maand $ 85 miljard weet te creëren uit het niets.