Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 26896 tot 26900
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Jim Rogers: “Vergeet India – kijk naar Myanmar”

India staat slechte tijden te wachten zegt Jim Rogers. Er zijn nu andere plaatsen waar je geld kan verdienen. Je zou nu op een vliegtuig moeten stappen en gaan kijken in Myanmar, Noord-Korea en misschien Angola. In deze landen is er iets uitzonderlijks aan de hand, in de positieve zin.

Al deze landen kunnen een serieuze boost gebruiken. Myanmar staat nog steeds op de lijst met de tien zwakste economieën ter wereld. Maar dat kan snel veranderen. In India staat de wolf voor de deur in de vorm van schulden en tekorten. De groei in de opkomende economieën zal van ergens anders komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Nutricia schuldig aan corruptie in China

Het filiaal gezondheid van Danone in China, Nutricia, is door een krant beschuldigd van corruptie, op een moment dat de Chinese autoriteiten onderzoek voeren naar corruptiepraktijken bij farmaceutische en zuivelbedrijven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel goud je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de Fed bezig met het blazen van bubbels, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere bubbels, zal ook deze bubbel pijnlijk eindigen. Het probleem is dat bubbels langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

2 redenen voor een stijging van palladium

Nadat de prijs voor palladium midden augustus nog op $ 766 stond, daalde de prijs de daarop volgende weken naar een dieptepunt van $ 685 om vervolgens weer post te vatten boven $ 700. Deze prijsdaling komt er ondanks dat de meeste analisten positief zijn voor palladium. En volgens 

En volgens Palladium Investing News is er nog steeds reden genoeg om positief te zijn voor palladium.