EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26896 tot 26900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Pluk de dag op weg naar het eindspel

Het is bijna feest!

0,1% groei, een huizenmarkt die plusjes laat zien, dalende zorgpremies en een dikke zeven voor de begroting 2014 van minister Dijsselbloem. Nederland

Nederland uit de put! Ierland en Spanje hebben geen steun meer nodig. Terug naar zonnige dagen en een toekomst die met vertrouwen tegemoet kan worden gezien!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Column Kees de Kort | Met elkaar voor elkaar

De oprichting van een bankenunie is in de praktijk nog een behoorlijk moeilijk verhaal. Eerst moet er een stresstest komen om te kijken of de financiële positie van de banken goed genoeg is, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

De toenemende ongelijkheid

Het is de Occupy beweging die de slogan “We are the 99 %” uitvond, met 1 % van de wereldbevolking die het overgrote deel van de macht en welvaart in handen heeft. Ongelijkheid heeft altijd bestaan onder mensen, en economische systemen die daar kunstmatig iets aan wilden veranderen zoals het communisme zijn roemloos ten onder gegaan.  Maar hier gaat het over veel meer: over moraliteit, rechtvaardigheid en compleet uit de hand gelopen machts- en rijkdom verhoudingen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

India wil met euro's betalen voor Iraanse olie

Indiase raffinaderijen willen met euro's betalen voor de ruwe olie die ze uit Iran geïmporteerd hebben. Daarmee ondermijnt India de status van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt. Heeft India toevallig een overschot aan euro's liggen of maken ze hiermee een statement naar de VS?

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs