EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26901 tot 26905
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Amerikaanse schuld stijgt $ 328 miljard op 1 dag

De Amerikaanse overheidsschuld is als een raket omhoog geschoten nadat de shutdown werd opgeheven. Vorige week donderdag kwam er op 1 dag tijd $ 328 miljard bij - bij de Amerikaanse federale schuld. Dit is een nieuw record. De officiële schuld staat nu op $ 17,075 biljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Bitcoin geblokkeerd door ING en BNP Paribas Fortis?

In het buitenland hebben verschillende Bitcoingerelateerde bedrijven al last gehad van onwelwillende banken. Met name Mt. Gox lijdt hieronder. Dikwijls verdedigen banken hun beleid door te zeggen de consument te willen beschermen tegen fraude of ander kwaad. Nu waardeer ik dat banken de klant eens op de eerste plaats zetten, maar vermoed ik dat de werkelijke reden angst voor Bitcoin is. Angst dat Bitcoin het huidige financiële systeem vervangt en daarmee de vette winstmarges van de banken torpedeert.

Lees verder op debitcoin.org
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Groei Duitse economie versnelt komende maanden weer

De Duitse economie zal de komende maanden opnieuw steviger groeien, dankzij een verbetering bij de particuliere consumptie en een gunstiger stemming in de belangrijkste industriële sector van het land. Dat heeft de Duitse centrale bank vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Column Kees de Kort | Gemekker is weer begonnen

Kees de Kort

Kees de Kort

De Fed begint pas in maart 2014 met het afbouwen van het steunprogramma voor de Amerikaanse economie. BNR's Kees de Kort: "Dit gemekker is eind mei begonnen. Het is even stil geweest door de discussie over het schuldenplafond en de shutdown en nu staat het weer op de agenda."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Nieuwe muntbaren uit Andorra bieden belastingvoordeel

Zilver wordt belast met 21% BTW, maar er is een margeregeling voor munten en baren die de status van wettig betaalmiddel hebben. Een relatief nieuw product is de muntbaar van Andorra, die voor het lage belastingtarief aangeboden kan worden. Lees op Marketupdate het hele verhaal achter deze muntbaren.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs