EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26901 tot 26905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Niemand weet wie onze staatsschuld bezit

Het is een simpele en belangrijke vraag die niemand blijkt te kunnen beantwoorden: aan wie is de Nederlandse overheid precies de staatsschuld schuldig? Zelfs de schatkistbewaarder tast in het duister.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

Goud en zilver report (Week 46)

Afgelopen week ging vooral de zilverprijs verder onderuit, terwijl goud een kleine daling liet zien. Geruchten over tapering, de afbouw van het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve, drukten de prijzen van goud en zilver omlaag. Het laatste nieuws uit de goudmarkt en de zilvermarkt leest u iedere zondag op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

Portugal lokt huizenkopers met 'gouden visum'

Met behulp van het lokkertje wist Portugal tot nu toe 200 miljoen euro aan huizentransacties te realiseren. Naar verwachting loopt dat op tot 300 miljoen over heel 2013. Volgens vastgoedadviseur Cushman&Wakefield is er in 2012 in de hele Portugese vastgoedsector 250 miljoen euro geïnvesteerd.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zondag 17 november 2013

Piloten Brussels Airlines dreigen met staking morgen

De piloten van Brussels Airlines zullen morgen wellicht vanaf 5.30 uur het werk neerleggen. Dat meldt de RTBF. De vakbonden dienden vrijdag een stakingsaanzegging in nadat donderdag een verzoeningsvergadering met de directie niet het verhoopte resultaat opleverde. Normaal gezien duurt het dan minimaal zeven dagen vooraleer er gestaakt kan worden, maar daar lijken de piloten volgens RTBF geen rekening mee te houden. "Wij zijn verrast. Wij dachten dat wij goed nieuws hadden voor de piloten", zegt Geert Sciot, woordvoerder van Brussels Airlines.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 17 november 2013
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs