EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26911 tot 26915
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

HSBC veroordeeld tot boete van 2,4 miljard dollar in VS

Een Amerikaans filiaal van het Britse HSBC, gespecialiseerd in risicokredieten voor de vastgoedmarkt, is in de VS veroordeeld tot een boete van 2,4 miljard dollar (1,75 miljard euro) omdat het 11.000 klanten bedrogen zou hebben wat betreft de kwaliteit van activa.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Kissinger over de Europese herwaardering van goud (1974)

In 1974 sprak Henry Kissinger (de toenmalig minister Buitenlandse Zaken VS) met zijn staf over het Europese voorstel om goud weer terug te brengen als monetaire reserve, door de goudvoorraad periodiek opnieuw te waarderen. De Verenigde Staten waren 'not amused'. Marketupdate vertaalde de notulen van deze bijeenkomst in april 1974. Absoluut het lezen waard!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Verontrustend feit: De VS heeft op dit moment GEEN schuldplafond

President Obama is voorstander om het schuldplafond definitief af te schaffen. De verhoging van het schuldplafond zorgt volgens hem toch niet voor een verhoging van de Amerikaanse schulden. Het is als een kredietverslaafde die vraagt om de limiet van zijn VISA te verhogen en zal beloven niet boven zijn oude limiet te gaan, enkel just in case, you know! En het ziet er naar uit dat Obama zijn slag heeft thuis gehaald.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs