EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26916 tot 26920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Rutte: Wilders slaat door over Europa

Premier Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders „doorslaat” als het gaat over Europa. Wilders wil geen euro, wil dat we uit de EU gaan en vindt dat we nu ook al geen lid meer mogen blijven een Europese vrijhandelsassociatie, zei hij. Volgens Rutte zet de PVV-leider daarmee 300.000 banen in de Rotterdamse haven en tienduizenden banen elders op de tocht.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Ondertussen in de Eurozone

De economische groei hapert in de Eurozone. De ECB hoopt het herstel een zetje in de goeie richting te geven met een renteverlaging, en krijgt kritiek uit (vooral) Duitsland en Nederland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Banken, veiligheidsdiensten, oliebedrijven geilen op oorlog een econmische hitman vertelt

Wij, de economische hitmen of economische mollen, zijn de enige verantwoordelijk voor het ontstaan van het eerste globale rijk en we werken op vele verschillende manieren. De algemene manier van werken is gemakkelijk uit te leggen. We identificeren een land dat belangrijke delfstoffen heeft of energiebronnen waar Amerika om zit te springen. Ik noem als voorbeelden olie, uranium, gas en dergelijke. Om een dergelijk land in onze macht te krijgen arrangeren we een gigantische lening voor de bepaalde staat via de Wereldbank of een van de zusterorganisaties. Echter, dat geld gaat nooit naar het land zelf maar naar een Amerikaans bedrijf om daar een bepaald infrastructuur project op poten te zetten. Zoals: industriële energie maatschappijen maar daar hebben in de meeste landen die rijk zijn aan grondstoffen alleen rijken iets aan zodat deze dan weer voor de karretjes van de banken worden gespannen. Meestal hebben normale mensen in deze landen niets aan de grote projecten die doorgaan maar mogen er wel aan meebetalen omdat alles wordt teruggevorderd via belastingen of belastingverhogingen. Punt is dat het land zoiets niet kan terugbetalen.

John Perkins vertelt zijn verhaal in een 9 uur durend interview!

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Grote trends VS die de wereld op zijn kop zullen zetten

Wat zijn de grote trends die in de VS zullen domineren het komend jaar, en verder? En hoe beïnvloedt dat onze economie, levensstijl en wat is de impact op de financiële markten?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Uitgaven zorg en sociale zekerheid onhoudbaar

Alle studies en voorspellingen over de ontwikkeling van onze economie wijzen er op dat ons land met het huidige beleid niet mag rekenen op een spoedig economisch herstel. Deze week kwam de Organisatie voor Economische Samenwerking (OESO) zelfs met de sombere boodschap dat de Nederlandse economie volgend jaar weer zal krimpen.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs