EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26936 tot 26940
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

BTW op financiële transacties

“Rijke beleggers betalen BTW op transactiekosten” kopt NETTO.  Sinds deze zomer houden inderdaad in België heel wat private bankiers alvast BTW af op de transacties die ze uitvoeren voor vermogende klanten.  Ze verwijzen daarvoor naar een Arrest van het Europees Hof uit 2012 waarbij Deutsche Bank verplicht werd BTW in te houden op alle kosten van discretionair beheer (dit is wanneer de bank de portefeuille van een klant volledig beheert).  En dat terwijl er nog géén wetgevend kader is in dat land! Deze banken doen het louter “onder voorbehoud van bevestiging door de overheid”.  Dus nu al betalen – later zien we wel…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Dit is hoe JP Morgan de zilverprijs perfect weet te manipuleren

JP Morgan is tot nu toe buiten schot gebleven wat de manipulatie van de zilverprijs betreft. Het is echter al veroordeeld voor verschillende andere manipulaties. Ted Butler noemt JP Morgan dan ook een serie-manipulator. Maar ook 'the perfect crime' op de zilvermarkt zal niet blijven duren, zo legt hij uit op Gold Silver Worlds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

The DAO of CAPITAL

Ons oog viel direct op bovenstaande titel, oogstrelend. Daarom nieuwsgierig geworden zetten wij Google aan het werk en werden aangenaam verrast.

Achter de titel van het boek The DAO of CAPITAL schuilt Mark Spitznagel. Voor ons eerlijk gezegd een volslagen onbekende. Dat wij toch even bij dt boek stilstaan, heeft alles te maken met de voormalige werkgever van Spitznagel: Nassim Taleb. Nu behoeft Taleb vermoedelijk voor de meesten onder u geen introductie meer. Mocht het u tóch zijn ontgaan: Taleb is auteur van The Black Swan, met afstand het belangrijkste boek verschenen over de financiële markten sinds de eeuwwisseling en mogelijk zelfs het beste boek ooit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Chinese economie groeit met 7,8 procent in derde kwartaal

De Chinese economie is in het derde kwartaal van 2013 met 7,8 procent gegroeid, zo meldt de overheid in Peking vandaag. Met dat cijfer zit China op koers om de doelstelling voor dit jaar te halen: een groeicijfer van 7,5 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Geen consumentenkrediet meer voor wie in het rood staat

Wie een betalingsachterstand heeft, zal in de toekomst geen consumentenkrediet meer kunnen krijgen. Dat is volgens De Tijd Ă©Ă©n van de maatregelen die minister van Consumentenzaken Johan Vande Lanotte plant om consumenten beter te beschermen. Febelfin, de koepelorganisatie van de banken, vreest dat de maatregel duizend jobs kan kosten.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs