Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 26941 tot 26945
Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Spotgoedkope schone brandstof die niemand kent

Groengas :documentaire Plankgas!

Schoner rijden, dat willen we allemaal wel. Zo ook journalist Marie-Claire van den Berg. Ze ging op zoek naar een brandstof die het milieu zo min mogelijk belast en kwam uit bij groen gas. Volgens verschillende onderzoeken is rijden op groen gas samen met de elektrische auto de schoonste manier van rijden. En het is ook nog eens de helft goedkoper dan benzine! Maar waarom rijden er dan zo weinig mensen op groengas? Kloppen die onderzoeken wel of zit er een addertje onder het gras? Waar komt dat groene gas eigenlijk vandaan? In Plankgas! gaat Marie-Claire op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Over klimaatneutrale koeienscheten, de kracht van rottend afval, een Porsche die op poep rijdt en een overheid die er een potje van maakt.

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Goud: Bull of Bear?

De gemoederen rond de goudprijs lopen hoog op de laatste dagen. Niet verwonderlijk, want na een 2 jaar durende correctie leken de bulls de touwtjes eindelijk weer in handen te nemen. De bodem was in juni gezet en we konden ons opmaken voor een ongekende stijging aldus de vele goud goeroes, die over elkaar heen vielen om de prachtigste koersdoelen voor te spiegelen. Maar met het breken van de steunzone op 1350 dollar afgelopen week lijkt er een flinke kink in de kabel te zijn gekomen. Of toch niet?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Goudmijnaandelen: nieuwe rally of terug naar af

Sinds het dieptepunt eind juni hebben de goudmijnaandelen er een sterke rally opzitten. Helaas werd een (groot) deel van deze rally al weer teniet gedaan door de daling van de laatste weken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Is burgerlijke ongehoorzaamheid de oplossing? deel 1

Er wordt niet naar de burger geluisterd.  Verkiezingen halen niks uit. 

The powers that be doen gewoon hun zin.  Eerst geld verspillen en dan de bevolking ervoor laten opdraaien.  Jongeren, ouderen, werkenden, niet-werkenden – niemand wordt gespaard (behalve de toplaag en de banken natuurlijk).  Wat rest een weldenkend en bewust levend mens nog dan

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Mathijs Bouman: Rutte perst olifant door sleutelgat

Lukt het Mark Rutte ook om een olifant door een sleutelgat te persen? Zijn kabinet wil in 2014 voor zes miljard aan ombuigingen doorvoeren, maar de toch al beroerde economie mag er niets van merken. Mathijs Bouman analyseert.