EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2696 tot 2700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 augustus 2017

Blockchain-technologie zal wereld sneller veroveren dan meesten denken

Blockchain technologie, gekend van onder meer de virtuele munt Bitcoin, wordt door meer dan de helft van de grote bedrijven overwogen om gebruikt te worden de komende jaren. Niet minder dan 66% ziet dit zelfs haalbaar tegen eind 2018.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 augustus 2017

Trump geeft Congres schuld van dieptepunt in relatie met Rusland

De Amerikaanse president Trump geeft het Congres de schuld van de slechte relatie tussen Rusland en de Verenigde Staten. Gisteren ondertekende de president met veel tegenzin het omstreden wetsvoorstel dat nieuwe sancties oplegt aan Rusland, Iran en Noord-Korea. Zoals we van Trump gezegd zijn deed hij zijn beklag via twitter.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 2 augustus 2017

Medvedev: Verenigde Staten verklaren handelsoorlog aan Rusland

De Verenigde Staten hebben in feite een handelsoorlog aan Rusland verklaard met de invoering van nieuwe sancties, zo schrijft de Russische premier Dmitry Medvedev in een reactie op Facebook. Door deze ontwikkeling is Rusland genoodzaakt substituten te zoeken voor bepaalde importgoederen, maar Medvedev heeft er alle vertrouwen in dat Rusland daar uiteindelijk sterker uit zou komen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 2 augustus 2017

Trump stemt in met nieuwe sancties Rusland

Trump heeft zojuist het omstreden wetsvoorstel ondertekend waarmee nieuwe sancties worden opgelegd aan Rusland, maar ook aan Iran en Noord-Korea. Dat bericht Bloomberg op basis van bronnen binnen het Witte Huis. Eerder werd het wetsvoorstel als met een overgrote meerderheid aangenomen door zowel het Huis van Afgevaardigden als door het Senaat.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 2 augustus 2017

China opent eerste militaire basis in buitenland

China heeft voor het eerst een militaire basis in het buitenland geopend, namelijk in het Oost-Afrikaanse land Djibouti. De keuze voor dit land is niet toevallig, want het ligt samen met Jemen aan de smalle doorgang tussen de Golf van Aden en de Rode Zee. Dat betekent dat alle schepen die via het Suezkanaal varen ook deze smalle doorgang moeten passeren.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs