EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26951 tot 26955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Pensioen-bv is heilig

Ondernemers zijn amper van plan gebruik te maken van een tijdelijke belastingverlaging waarmee de overheid de ondernemers aanzet zichzelf dividend uit te keren. Dat blijkt uit een enquĂŞte van TNS Nipo, uitgevoerd in opdracht van Het Financieele Dagblad.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Met spoed personeel gezocht

De KLM moet 100 nieuwe piloten aannemen en 600 tot 700 huidige krachten omscholen, vanwege een pensioneringsgolf en nieuwe toestellen. Dat heeft de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) zaterdag laten weten. De pilotenvakbond voert gesprekken met de luchtvaartmaatschappij om te zorgen dat die operatie vlot verloopt.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Crisis in 2014 of geraken we uit de put?

De Nederlandse economie is officieel uit recessie want groeide in het derde kwartaal met 0,1 %, na 4 kwartalen van daling.  In Visie op 2014 schrijft de Rabobank wel dat de werkloosheid verder zal oplopen volgend jaar.

Dat we moeten stoppen met bezuinigen omdat de schuldenproblemen bij consumenten, banken en overheid nu al verhinderen dat er een krachtig herstel komt.  Het woord “stagnatie” valt zelfs en we mogen al blij zijn met een nulgroei volgend jaar.  Een domper op de “feestvreugde” dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

'Italië wil stranden in etalage zetten'

Het plan komt uit de koker van Silvio Berlusconi's centrumrechtse partij PDL en is voorgelegd aan de senaatscommissie, zo weet het Duitse dagblad Bild.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Rusland dreigt Nederlands zuivelsector

Het aantal Nederlandse zuivelbedrijven dat exporteert naar Rusland zou binnen afzienbare tijd met twee derde kunnen afnemen, omdat het toezicht op de kwaliteit in Nederland faalt. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs