Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26951 tot 26955
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Rickards: ‘Het grootste experiment in de economische geschiedenis is mislukt’

Jim Rickards is onder meer de auteur van de bestseller “Currency Wars”.  Hij ziet alle belangrijke valuta bezig met een “race to debase“: hun munt devalueren ten allen prijzen om de zwakke economie nog drijvend te houden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Verhoogde opbrengst uit btw kan 2 procent loonlastverlaging opleveren

Als de opbrengsten uit btw in ons land op het EU-gemiddelde zouden liggen, zou dat 4,5 miljard kunnen opleveren. Dat is voldoende om de arbeidslasten met ruim 2 procent te verlagen. Ter vergelijking, een algemene btw-verhoging met 1 procent zou 'maar' 1,76 miljard euro opleveren. Dat heeft minister van Financiën Koen Geens gezegd in de gemengde parlementaire commissie over de fiscale hervorming.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Het grootste experiment in de economische geschiedenis…is mislukt

Jim Rickards is onder meer de auteur van de bestseller “Currency Wars”.  Hij ziet alle belangrijke munten bezig met een “race to debase” : hun munt devalueren ten allen prijzen om de zwakke economie nog drijvend te houden.  “It all ends in the collapse of the dollar”…

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Frauderende oud-VVD-politicus Ziengs de cel in

© anp. Oud-VVD-Statenlid Berthold Ziengs (45) uit Assen moet 22 maanden de cel in voor belastingfraude en witwaspraktijken. Dit heeft de rechtbank dinsdag beslist. Ziengs heeft vanaf 2006 5 jaar lang de belastingdienst getild en ruim 660.000 euro opgestreken. Dat geld werd vervolgens witgewassen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Twitter heeft Facebook lesje geleerd

Twitter gaat binnen afzienbare termijn naar de beurs. Hoewel de exacte IPO datum nog niet duidelijk is, lekken er vooruitlopend hierop uiteraard al details uit.

Met de initiële zeperd van de IPO van Facebook in het achterhoofd, lijkt Twitter het helemaal anders (lees: slimmer) te willen aanpakken. Hoewel het met Facebook uiteindelijk helemaal goed is gekomen qua koers, ging het aanvankelijk aardig mis.