EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26956 tot 26960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Sparen = bestraffen, Schulden = belonen

Spaarzaamheid heeft altijd als een deugd gegolden. Ook nu roept onze regering nog elke dag dat je voor een eigen huis over spaargeld moet beschikken. Dat het verstandig is, om naast de pensioenopbouw, ook zelf voor je oude dag te sparen. Tussen wat uitgedragen wordt en de werkelijkheid zit een groot verschil. Voor regeringen en banken draait alles om schulden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Bitcoin en Nederlandse banken: 1-0

De eerste berichten over tegenstribbelende banken kwamen in oktober toen ik een artikel schreef op deBitcoin over ING en Fortis België die betalingen aan respectievelijk Bitonic en Bitstamp blokkeerden. Dit werd op 29 oktober bevestigd door Bitonic’s directeur Jouke Hofman. Bijna een maand later op 20 november gaf ook Pieterjan Goppel, oprichter van BTCdirect aan dat er aanhoudende problemen waren met iDeal. In het NRC verscheen er die dag ook een artikel over de problemen met Rabobank. Een aantal klanten gaf zelfs aan dat een ethische commissie “had besloten geen Bitcoin-betalingen toe te laten”. Dit werd later door Rabobank ontkend.

Lees verder op debitcoin.org
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Kredietverlening in de Eurozone neemt verder af

FRANKFURT. — A sharp contraction in lending to businesses in the eurozone coupled with slowing money supply growth suggests the region’s fight against deflation may not be over, analysts said yesterday. Regular monthly data compiled by the European Central Bank showed private sector loans in the single currency area dropped by 2,1 percent in October in a year-on-year comparison, after already contracting by 2,0 percent in September.

Lees verder op co.zw
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Hoe banken écht werken (Laatste deel)

Om beter te begrijpen hoe het er in de financiële wereld aan toe gaat, is het heel interessant om deze reeds video's te bekijken. We hebben 1, 2 en 3 al achter de rug.

In het vierde en laatste deel laten we onder andere zien dat banken wel degelijk geld creëren en hoe we met z'n allen de economie vernietigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Goud verdwijnt in angstaanjagend rap tempo richting Azië

Goud is meer dan ooit in trek in Azië. En dat heeft majeure gevolgen voor de Westerse welvaart. Het edelmetaal verdwijnt inmiddels in een angstaanjagend rap tempo richting het Oosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs