EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26956 tot 26960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Dit is de belangrijkste grafiek om nu te volgen

Sinds mei van dit jaar zit de Dow Jones gevangen in een zijwaartse consolidatieperiode. De Dow Jones heeft al enkele heikele gebeurtenissen van zich af weten te schudden. Momenteel ziet er alles naar uit dat we een eindejaarsrally gaan krijgen, maar het staat vast dat de Dow Jones een krachtige uitbraak wacht, naar boven of naar beneden - aldus Jesse Colombo.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

"Crowdfunding lost ons schuldenprobleem niet op"

Monetair econoom Dirk Bezemer zei afgelopen zondag dat crowdfunding niet de oplossing is voor ons schuldenprobleem. Een probleem dat ontstaan is doordat banken teveel onproductieve leningen verstrekten aan consumenten, zoals hypotheken. Helaas is het programma Buitenhof te kort om te praten over oplossingen...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

De Quote 500-factor

De Quote 500 is een duiventil. Op de lijst van 2012 werden maar liefst 63 nieuwkomers verwelkomd. In de editie van dit jaar zal het niet anders zijn. Hierbij een aantal vrijblijvende tips om zelf je eerste miljoen te vergaren.

Lees verder op metronieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Vodafone investeert miljoenen in Nederland

Dat maakt Vodafone dinsdag bekend bij de presentatie van de cijfers over de eerste helft van het gebroken boekjaar van het bedrijf.

De winst daalde in de periode van april tot en met september 2013 met 4,7 procent naar 893,5 miljoen euro. De winst kreeg een grotere klap en kwam 14,4 procent lager uit om zo'n 142 miljoen euro.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

De Jihad en de NAVO

Berichten over jongeren uit Nederland en België die gaan strijden in Syrië komen verontrustend over op het nieuws. Ze gaan strijden voor de Jihad. Ondertussen zijn er ook veel jonge soldaten gestuurd naar landen zoals Afghanistan en Mali. Eigenlijk moeten we blij zijn dat het conflict zich ergens anders plaatsvindt dan in onze achtertuin. Het gebakkelei tussen oost en west is namelijk al millennia oud.

[...]

Lees verder op thestorycorner.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs