Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 26956 tot 26960
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Wat als mijn bank failliet gaat?

Dit is een vraag die heel veel mensen momenteel stellen. Tom Lassing van Beursbox heeft een heel mooi stuk geschreven wat er allemaal gebeurt als uw bank failliet zou gaan. Exact kunnen we het niet weten omdat dit nog niet voorgevallen is bij een grote bank, maar Tom Lassing beschrijft wel wat er naar alle waarschijnlijkheid zal gebeuren met uw spaargeld, aandelen, fondsen, ... alvast een must om het volledige artikel te lezen op Beursbox.nl.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

'Formeel bod op KPN komt volgende week'

América Móvil brengt volgende week formeel een bod uit op KPN. Het is onwaarschijnlijk dat de biedprijs hoger ligt dan de eerder aangekondigde 2,40 euro per aandeel. Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdag op gezag van een investeerder die door het Mexicaanse belbedrijf over het aanstaande bod is ingelicht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Griekse computerwerkers verliezen extra verlof

De Griekse besparingen treffen nu ook de pc-gebruikers onder de ambtenaren: werken met een computer levert niet langer extra vakantiedagen op, ten minste niet als het van de Griekse minister voor Administratieve Hervormingen, Kyriakos Mitsotakis, afhangt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

ECB wil nieuwe, mogelijk laatste stresstest voor Europese banken

De Europese Centrale Bank maakt zich op voor een nieuwe, en deze keer degelijke stresstest van de Europese financiële instellingen. Dat heeft ECB-directeur Jorg Asmussen vandaag verklaard in de Litouwse hoofdstad Vilnius, waar de ministers van Financiën van de EU bijeenzitten. Twee eerdere stresstest konden niet voorkomen dat bepaalde banken alsnog in slechte papieren terechtkwamen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Het schuldenplafond dat er geen is

De Verenigde Staten leggen zichzelf al sinds 1940 een schuldenplafond op.  Prima zo, als goede huisvaders! ’t Is te zeggen : het werd ondertussen wel al 79 keer verhoogd…  Dit najaar zal het weer zo ver zijn : rond 18 oktober zal het huidige plafond van 16.699 miljard dollar alweer bereikt zijn.  Dan mag het land in theorie niet meer lenen…maar dat kan natuurlijk niet voor een economie, een samenleving die volledig drijft op schulden.  Kijk naar uw eigen huishouden : zou u zich niet rijk voelen indien u ongelimiteerd kon lenen?