EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26966 tot 26970
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Vanaf 2018 geen geld meer om pensioenen uit te betalen

De reserves van het Zilverfonds beschikken slechts over 14 miljard euro, terwijl de meerkost van de vergrijzing op de pensioenen tegen 2060 zo'n 304 miljard euro zal bedragen. In de huidige stand van zaken zullen de reserves tegen 2018 uitgeput zijn, zo blijkt uit een studie van consultant Roland Berger waarover de krant L'Echo vandaag bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

India: ‘We kunnen de wereld in goud betalen’

Op de financiële markten was India onlangs even het bokje. Zorgen over de nationale schuld voerden de boventoon. India reageerde laconiek en stelde die schuld desnoods in goud te betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

De Chinese Google aanvaardt nu ook Bitcoins

China's grootste zoekrobot Baidu - ook wel een de Google van China genoemd - heeft voor een deel van zijn diensten Bitcoin aanvaardt als een betaalmiddel. Dit is een volgende grote stap voor Bitcoin in de internationale aanvaarding van deze crypto-currency, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Heeft een Amerikaanse bank net een eerste vorm van kapitaalcontroles geïntroduceerd?

Klanten van de Amerikaanse bank JP Morgan Chase - meer specifiek de klanten van het departement Business Banking - hebben een brief ontvangen waarin hen wordt gemeld dat ze na 17 november geen internationale transfers meer kunnen verrichten vanuit hun rekening en - belangrijker nog - dat ook ‘de activiteiten in contant geld worden beperkt tot 50.000 dollar per cyclus.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Crisis afgewend: Obama tekent voorstel dat schuldenplafond verhoogt, overheidsdiensten heropenen

Te elfder ure of meer specifiek om tien over tien woensdagavond kwam de Amerikaanse crisis ten einde toen het Huis der Afgevaardigden en de Senaat een voorstel om het schuldenplafond tijdelijk te verhogen goedkeurden. De regering kan dus opnieuw geld lenen, overheidsdiensten heropenen, maar verwacht wordt dat het circus binnen  een drietal maanden opnieuw start.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs