EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26966 tot 26970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

6 dingen die je van succesvolle beleggers kunt leren

Hoe word ik een succesvol belegger? Het is een vraag die elke beleggers zichzelf ongetwijfeld wel eens heeft gesteld. Met die vraag in ons achterhoofd, vonden wij het tijd om te kijken naar wat succesvolle beleggers met elkaar gemeen hebben. Daarbij zoomen we in op de gewoontes die ze hebben en de manieren waarop ze omgaan met beleggen die maakt dat ze zoveel succes hebben. Wij hebben de overeenkomsten op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

Lees verder op beursplein6.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Europa blijft hopen op spoedig akkoord over aanpak kapseizende banken

Ondanks aanslepende meningsverschillen willen de Europese lidstaten nog steeds tegen het jaareinde een akkoord bereiken over een gemeenschappelijk mechanisme voor de aanpak van noodlijdende banken. "Er bestaat unanimiteit over één zaak: we moeten voor het jaareinde een akkoord vinden", zei de Litouwse minister Rimantas Sadzius vandaag na afloop van een beraad van de Europese ministers van Financiën in Brussel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Hebben we na vijf jaar nou echt niets geleerd en is wurgkapitalisme nog steeds daar

De labiele basis van de financiële wereld is zichtbaar geworden met de val van Lehman Brothers in september 2008. Het kaartenhuis van snel geld is in elkaar gestort met een slopend domino-effect. Het geldsysteem is een monsterlijke bron van wereldellende: corruptie, fraude, misleiding, verduistering en destructie van landen door vernietigende regels, akkoorden en verdragen. Fundamentele omvorming is indringend noodzakelijk…

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Jim Rogers heeft een goed advies voor u

Levende legende Jim Rogers gaf onlangs een speech van een feitelijk verbluffende eenvoud. Wijze lessen van een succesvolle beursveteraan waar u veel aan zult hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs