EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26971 tot 26975
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Akkoord over schuldenplafond VS: shutdown voorbij

Demonstranten protesteren voor het kantoor van de Republikeinse spreker van het Huis, John Boehner. Ze willen dat de government shutdown zo snel mogelijk beëindigd wordt.

urgent De Republikeinse en Democratische leiders in de Amerikaanse Senaat hebben een akkoord bereikt over de overheidsbegroting. Dit maakte Harry Reid, leider van de Democraten in de Senaat vanavond bekend. Het Amerikaanse schuldenplafond wordt tijdelijk verhoogd en de federale overheid krijgt weer geld, zo luidt de deal.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

América Móvil ziet af van bod op KPN

MEXICO STAD (AFN) - América Móvil zet zijn voorgenomen bod op KPN niet door. Dat meldde het Mexicaanse telecomconcern woensdag.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

JPMorgan Chase schikt voor honderd miljoen dollar

Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal op basis van bronnen.

De toezichthouder beboet de bank  vanwege het roekeloos handelen van een medewerker in Londen die handelde in zogenoemde derivaten, een financieel product dat aan de voet stond van de wereldwijde financiële crisis.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Amerikaanse politici : een deal is zo goed als rond

Na weken bakkeleien en slechts uren voor een officiële default, in gebreke blijven van betaling, zijn Republikeinen en Democraten overeen gekomen om de Amerikaanse overheid terug open te stellen.

De Senaat heeft de deal al beklonken, nu moet wel het Huis van Afgevaardigde nog instemmen.  Wanneer hebben we dit eerder gehoord? Maar beide partijen staan ondanks wederzijdse chantage met de rug tegen de muur en zullen hoogstwaarschijnlijk wel voor deze minst slechte “oplossing” kiezen te elfder ure (de slechtste “oplossing” zou zijn het land in default te laten gaan).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Deze verrassende indicator voorspelt de definitieve doorbraak voor goud en zilver

Een indicator die tijdig aangeeft wanneer de definitieve doorbraak voor goud en zilver daar is. Die bestaat en het zal u hoogstwaarschijnlijk verrassen welke indicator dat is. Lees snel verder…

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs