EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26981 tot 26985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Tepco wil 1.000 banen schrappen

Het Japanse elektriciteitsbedrijf Tepco, de exploitant van de in 2011 verwoeste Fukushima Dai-Ichi kerncentrale, heeft plannen om volgend jaar meer dan 1.000 banen te schrappen. Dat zou via vrijwillige afvloeiing moeten gebeuren, laten  ingewijden aan persbureau Reuters weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Het vrijblijvende gelul van Euro-critici

Het opheffen van de euro zal volgens columnist Robin Fransman leiden tot een ontregeling van de economie die het omvallen van Lehman doet verbleken. Hij verzoekt euro-critici om een financiële bijsluiter bij hun alternatieve voorstellen te presenteren.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

FNV dreigt met staken tegen bezuinigingen

In het verzet tegen bezuinigingen zijn stakingen in de zorg en bij de sociale werkplaatsen niet uitgesloten. Dat zei FNV-voorzitter Ton Heerts zaterdag in het radioprogramma TROS Kamerbreed.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Pensioen-bv is heilig

Ondernemers zijn amper van plan gebruik te maken van een tijdelijke belastingverlaging waarmee de overheid de ondernemers aanzet zichzelf dividend uit te keren. Dat blijkt uit een enquête van TNS Nipo, uitgevoerd in opdracht van Het Financieele Dagblad.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Met spoed personeel gezocht

De KLM moet 100 nieuwe piloten aannemen en 600 tot 700 huidige krachten omscholen, vanwege een pensioneringsgolf en nieuwe toestellen. Dat heeft de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) zaterdag laten weten. De pilotenvakbond voert gesprekken met de luchtvaartmaatschappij om te zorgen dat die operatie vlot verloopt.

Lees verder op deondernemer.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs