Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 26981 tot 26985
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Het tij keren voor de BV Nederland

Onderzoeksbureau Panteia stelt dat dankzij een pakket van maatregelen gericht op het Midden- en Kleinbedrijf er volgend jaar 100.000 banen bij kunnen komen. Maar dan wel onder voorwaarden…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Griekse werkloosheid blijft stijgen

Een nieuwe maand en nieuwe hogere werkloosheidscijfers in Griekenland. Volgens de laatste gegevens van Hellenic Statistical Authority bedroeg de Griekse werkloosheid in juni officieel 27,90 procent. Dit is een stijging van 0,3 procentpunt ten opzicht van mei en 3,30 procentpunt hoger dan juni vorig jaar, aldus Quartz.

De zware besparingen in het land treffen de economie ontzettend zwaar. Oxfam zegt dat de hongersnood in Griekenland ontzettend hoog ligt en dat Griekenland zich in een erbarmelijk staat bevindt. Zelfmoorden zouden gestegen zijn met 45 procent.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Duitsland wil Nederlandse werklozen

Duitsland heeft een tekort aan werknemers in de zorg en in de bouw. Arbeidsbureaus in de grensregio lonken dan ook nadrukkelijk naar werklozen in Limburg. Dat schrijft Dagblad De Limburger.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Frankrijk richt herindustrialisatieplan op toekomsttechnologieën

Frankrijk, dat al jaren kampt met een afkalvende industrie, heeft vandaag een ambitieus herindustrialisatieplan bekendgemaakt. Het land wil zich profileren met de technologieën van de toekomst, zoals intelligente stoffen of onbemande voertuigen.

Bron: arthurbrekelmans.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Kinderen zijn de dupe van deze crisis

Onze kinderen zijn de dupe van de crisis. Dat mag je niet toestaan!

“De olietanker is vertrokken”, maar vaart wel heel erg langzaam. Hulp is onderweg. Maar komt de hulp ook op tijd of zullen er kids tussen de wal en het schip terecht gaan komen als de hulp te laat komt?