Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 26986 tot 26990
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Turd Ferguson: “De crisis is niet over, het ergste moet nog komen”

Turd Ferguson van TFMetalsReport heeft het over de afhandeling van de financiële crisis. Onder andere Ben Bernanke van de Federal Reserve wil ons allemaal laten geloven dat de crisis voorbij is, maar de crisis is niet voorbij zegt Ferguson, het ergste moet nog komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

De Grieken zullen het nooit leren

De voorwaarden opgelegd door de troika aan Griekenland zijn streng, zeer streng. Een van de opgelegde taken is het verkopen van een aantal staatsactiva. Die opdracht verloopt minder vlot dan verhoopt want in de huidige constellatie heeft niemand veel zin om te kopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Overgangsmanager NMBS werkt voor 0 euro

Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille (PS) hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor... 0 euro, schrijft De Morgen. Een belangrijk signaal op een moment dat andere overheidsmanagers strijden voor hun gouden parachute.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Duitslands langzame economische zelfmoord: wedden op industrie zonder concurrentiëel te zijn op vlak van energie

Duitsland pleegt langzaam economische zelfmoord. Het heeft zijn toekomst verwed op zware industrie en productie, maar heeft geen energieplan om deze strategie te ondersteunen. Zijn dure groene droom - waarbij het land tegen 2035 ruim 50% van zijn energie uit wind, zonnepanelen, biomassa en andere hernieuwbare bronnen wil halen en zelfs 80% tegen 2050 - zal tussen de 700 en 1.000 miljard euro kosten. De Duitsers moeten wel het meest romantische volk op aarde zijn, schrijft Ambrose Evans-Pritchard in de Daily Telegraph:

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Europees Parlement sluit grootste vastgoeddeal

De komende tien jaar betaalt het Europees Parlement ruim 91 miljoen euro voor de huur van nieuwe kantoren op de Brusselse De Meeûssquare. Dat bedrag komt ­bovenop de 114 miljoen euro die het parlement onlangs neertelde voor de aankoop van een ander gebouw in de Belliardstraat.