EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26991 tot 26995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Leve Janet Yellen : groen licht voor…àlles!

Kijk, we leven al lang niet meer in normale tijden waar het beleggen, in het bijzonder de beurzen betreft.  Fundamenten van honderden jaren zoals bedrijfsresultaten, winstmarges, koers/winstverhoudingen en perspectieven voor de diverse sectoren zijn niet meer van belang.  Het enige dat nog telt en wat die beurzen almaar hoger stuwt is : funny money, vooral funny dollars die maar blijven komen vanuit de States.

Een goed voorbeeld van hoe verdraaid de blik van beleggers geworden is : goed economisch nieuws wordt slecht nieuws want dan verhoogt het risico dat de geldstroom van 1000 miljard dollar per jaar richting beurs zal opdrogen.  Slecht economisch nieuws wordt dus aanzien als goed nieuws.  Noem het een vreemde hersenkronkel, een nieuwe beurslogica maar het is wel een feit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Jim Rogers ziet tekenen van een zware crash

Legendarische beursgoeroe Jim Rogers zit het allemaal pessimistisch in. We verliezen allemaal aan de valutaoorlog zegt hij op Virtual Strategie, een valutaoorlog heeft nog nooit een winnaar opgeleverd. Zolang als de politici ervoor kunnen zorgen dat de centrale banken blijven printen, zal de situatie alleen maar erger worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

ECB: "Negatieve rente en nieuw opkoopprogramma mogelijk"

Volgens Peter Praet kan de ECB de rente verlagen of een nieuw programma opstarten om banken van meer liquiditeit te voorzien. Daarmee kan de kredietverlening van banken aan burgers en bedrijven een nieuwe impuls krijgen, zodat de economische groei en de inflatie in de Eurozone weer wat aantrekken. De inflatie was in oktober slechts 0,7%.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Het basisinkomen: is het een goed idee om mensen te betalen omdat ze... leven?

De Zwitserse bevolking trekt binnenkort naar de stembus. De inzet van het referendum? Een gegarandeerd basisinkomen van 2.500 Zwitserse Frank of 2.027 euro, met daaraan geen enkele verplichting gekoppeld. Annie Lowry sprak voor de New York Times met de geestelijke vader van het plan, econoom Enno Schmidt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Nieuw initiatief – Nederland Collectief

Samen gas en stroom scherp inkopen. Vanuit deze gedachte is er een nieuwe website gelanceerd door de oprichters van Bespaarwijzer.nl. Er zijn meerdere vergelijkbare inkoopcollectieven, maar Nederland COLLECTIEF gaat voor de scherpste energieprijs.

Lees verder op blog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs