Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26991 tot 26995
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Obligatiehouders betalen mee aan redding Monte Paschi bank

De Italiaanse Monte Paschi bank zit in de problemen en dat zullen de achtergestelde obligatiehouders van de bank merken. Ze krijgen namelijk geen rente meer op hun schuldpapier. Daarmee zijn hun obligaties opeens veel minder waard geworden. Op 25 september is er een persconferentie waarin meer details verstrekt zullen worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Een brief aan een bankdirecteur

Geert Kimpen is een succesvol Vlaams theatermaker en schrijver die naar Nederland verhuisde. Op zijn sitestaat onder veel meer een markante “Brief aan mijn bankdirecteur”.

Kimpen voelt zich belazerd en dat is nog eufemistisch uitgedrukt. Wie herkent zich hier niet in…?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Hoofdrolspelers van de financiële crisis nog steeds op post

Van de hoofdrolspelers van de financiële crisis in België zit nog bijna iedereen in datzelfde systeem, zij het meestal op een andere post. Onderstaande reportage van Terzake

Onderstaande reportage van Terzake laat zien hoe de financiële "experts" van Fortis, Dexia, KBC,... nu nog steeds een of andere belangrijke functie hebben binnen de bankenwereld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Rijkste man van China bouwt duurste filmstudio ooit

De rijkste man van China, vastgoedtycoon Wang Jianlin, gaat voor 8,2 miljard dollar (6,1 miljard euro) een enorme filmstudio bouwen in de havenstad Qingdao. Volgens Wang wordt het de duurste filmstudio ooit gebouwd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Drie favoriete beleggingen van Jim Rogers

Jim Rogers werd op Yahoo Finance gevraagde naar zijn drie favoriete beleggingen. Hij focust vandaag vooral op landen waar nog vele kansen liggen.

Jim Rogers heeft momenteel vooral een liefde voor het Afrikaanse continent, maar ook in Zuid-Amerika zijn er vandaag nog onontgonnen gebieden.