Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 26991 tot 26995
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

SPDR weigert fysieke levering van goud

Grant Williams, fundmanager van het Vulpes Precious Metals Fund uit Singapore, geeft aan dat de grootste goud-ETF, SPDR Gold Trust, in sommige gevallen fysieke uitlevering heeft geweigerd. Mensen die hun GLD participaties wilden omzetten in fysiek goud, ook grote partijen, hebben nul op het rekest gekregen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert goud te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste goud-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek goud te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek goud, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Leegstand van Nederlandse kantoren is hoogste van Europa

Binnenland Nederland kent de hoogste kantoorleegstand in Europa. Aan het begin van dit jaar stond gemiddeld vijftien procent van alle kantoren leeg. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van Universiteit Twente, Vrije Universiteit Amsterdam en StedenbaanPlus, een programma voor openbaar vervoer in de Randstad, meldt persbureau Novum.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Democratie of dictatuur?

Democratie, inspraak voor allen - de ideale maatschappelijke situatie eigenlijk maar…is dit ook realistisch? Iedereen, jan en alleman krijgt zogezegd een stem maar in de praktijk? ‘t Werkt gewoon niet meer.  Is een verlicht dictatorschap dan misschien de oplossing?

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Nout Wellink voorspelt meer crises

Wellink zegt dat regels geen wondermiddel zijn waarmee crises voorkomen kunnen worden. Niet alle risico's zijn volgens hem af te dekken. "We moeten leren omgaan met de dingen die we niet weten en daarom een robuuster systeem bouwen met fors hogere buffers."