Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 2701 tot 2705
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

De miljardair die goud dumpte voor de verkiezing van Trump, koopt nu opnieuw

Stanley Druckenmiller is een van de grootste beleggers. De naam is misschien minder bekend, maar de miljardair verdiende al fortuinen voor zijn klanten en voor zichzelf. Vlak voor de verkiezing van Donald Trump verkocht hij al zijn goud nog. Dat was een zeer goede call. Nu stapt hij terug in om diverse redenen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

De beoogde Amerikaanse belastingverlaging is hard nodig…

De beleggers reageerden aanvankelijk geschokt toen in november bekend werd dat Donald Trump de nieuwe president van de VS zou gaan worden. In die beruchte nacht drukten de beleggers massaal op de ‘sell’ knop. Gedurende de dag trok de rook echter op en steeds meer beleggers begonnen de positieve Trump-factoren in te zien.

Inmiddels heeft Trump een ware beursrally in gang weten te zetten en deze stijgende trend is op dit moment beter bekend als de ‘Trump-Rally’. Met name zijn plan om de vennootschapsbelasting te verlagen, wist te zorgen voor een euforische stemming op Wall Street. Als gevolg daarvan wist de Dow Jones index zelfs de grens van 20.000 punten te slechten.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Dit jaar al meer geconnecteerde apparaten dan mensen

Dit jaar zullen wereldwijd op het internet-of-things 8,4 miljard apparaten zijn aangesloten. Dat betekent een stijging met 31 procent tegenover vorig jaar.

Dat blijkt uit een rapport van consulent Gartner.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Zwitserland: Knooppunt van internationale goudmarkt

In 2016 vertegenwoordigde de export van goud meer dan een kwart van de totale export, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Daarmee is goud na chemische en farmaceutische producten het tweede belangrijkste exportproduct van Zwitserland. Dat zou je niet weten als je het jaarlijkse rapport van de douane leest, want daar is de handel in goud bewust weggelaten uit de berekening.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Prodi: Europeanen zijn verliezers van sancties tegen Rusland

De echte slachtoffers van de sancties tegen Rusland zijn de Europeanen. Die conclusie trekt Romano Prodi, oud-president van de Europese Commissie. In een interview met Russia Today zegt hij dat de sancties tegen Rusland niet in het belang zijn van Europa en dat zelfs de Amerikanen dat nu erkennen.