EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27001 tot 27005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

We doen eens zot: zilverprijs gaat naar $ 1.000 per ounce

Als de totale marktwaarde van Bitcoin $ 5 miljard bedraagt en de totale investeringswaarde van fysiek zilver $ 21 miljard, dan klopt er ergens iets niet zegt SGT Report. Ze herinneren er ook aan dat de Chinezen genoeg hebben van de Amerikaanse dollar. Dit noemen ze het meest positieve signaal voor edelmetalen van deze eeuw.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Voedselexport buiten Europa dreigt stil te vallen

Fevia, de Federatie van de Voedingsindustrie in België, trekt aan de alarmbel. Als er niet snel meer geld komt voor het Federaal Voedselagentschap (FAVV) dreigt de export van voeding naar landen buiten de Europese Unie stil te vallen. Dat zegt Chris Morris, directeur-generaal van Fevia.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Crasht de Dow Jones op 14 januari?

Technisch analist Tom DeMark kwam recent met een interessante grafiek. Op deze grafiek is te zien hoe de Dow Jones een gelijkaardig parcours volgt als de stijging van 1929. Rendementen uit het verleden zijn uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar de gelijkenis is treffend - het vervolg hopelijk niet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Nederland bespaart zelfs op vakanties

Dat de crisis voorbij is, of toch bijna, of zo goed als, althans volgens nogal wat officiële stemmen in binnen- en buitenland, zullen we maar met een korrel… of een kilo zout nemen zeker. Want wat voor elke werkende mens dé gebeurtenis van het jaar is, dat waar hij en zijn reikhalzend naar uitkijken telkens – met vakantie gaan – wordt althans voor steeds meer Nederlanders ook al te duur.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Goldman Sachs: banen VS van prima kwaliteit

De banengroei in de VS viel vorige maand sterk mee. Alleen blijft er kritiek op de kwaliteit van de banen. Niet terecht volgens Goldman Sachs die daarmee de mythe dat er slechts sprake is van pulpbanen ontzenuwt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs