Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 27001 tot 27005
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Leterme: Maskers zullen afvallen in Fortis-zaak

Voormalig premier Yves Leterme (CD&V) denkt dat in de Fortis-zaak "de maskers zullen afvallen en de waarheid naar buiten zal komen". Hij reageert daarmee in het VRT-programma De Zevende Dag op de uitgelekte mails van de toenmalige Fortis-top.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Ernstige economische gevolgen bij afschaffing maaltijdcheque

De Belgische federatie van uitgiftebedrijven van maaltijdcheques (VIA) betwist de verklaring van vicepremier Johan Vande Lanotte (sp.a) dat de afschaffing van de maaltijdcheques een fluitje van een cent zou zijn. Een afschaffing kan ernstige gevolgen hebben voor de Belgische werknemers en ondernemingen. Er verdwijnt bovendien een gegarandeerde injectie van 2,2 miljard euro in de economie, met name in de voedingsdistributie en de horeca, argumenteert de federatie vandaag in een persbericht.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Bloedvergieten in Kenia – extremistische moslims aan het werk

Somalische strijders van al-Shabaab drongen zopas een winkelcentrum in Nairobi binnen.  De tol tot nu toe is vreselijk : 59 doden, 170 gewonden en een onbekend aantal gijzelaars.  De minister van Binnenlandse Zaken spreekt van een “erg delicate toestand”.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Supertyfoon legt lucht- en scheepvaart stil in Hongkong

Het lucht- en scheepvaartverkeer in Hongkong liggen zo goed als stil in afwachting van de komst van supertyfoon Usagi, de krachtigste tropische storm van het jaar. Grappig detail: Usagi is het Japanse woord voor 'konijn'.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

B.I.S. : de Grote Crash komt er aan!

De Bank for International Settlements (BIS) is zowat de centrale-bank-der-centrale-banken.  Zij geeft nu een grote waarschuwing af dat de “buitengewone maatregelen van de centrale banken” de “illusie” hebben gecreëerd dat de massaal in de markt gepompte geldstromen de fundamentele economische en financiële problemen kunnen oplossen.  Niet dus!

Een gewaarschuwd man is er geen twee waard