EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27006 tot 27010
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Goud noteert met een discount van 32 %

een vorig artikel werd reeds uitgelegd wat Fiat Money Quantity (FMQ) precies betekent. Het legt daarbij ook uit waarom de Fed niet kan stoppen met QE. Met FMQ kan je een monetaire analyse maken (= hyperinflatie op komst) maar ook de prijs van goud berekenen in dollars. En volgens die berekening staat de goudprijs genoteerd met een discount van meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Chinese kredietbeoordelaar waardeert VS af

Het akkoord in het Amerikaanse Congres over het schuldenplafond heeft de Chinese kredietbeoordelaar Dagong er niet van weerhouden de kredietstatus van de Verenigde Staten af te waarderen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Aantal werklozen gestegen naar 685.000

In september is het aantal werklozen in Nederland gestegen naar 685.000. Dat is het equivalent van 8,6% van de Nederlandse beroepsbevolking. De werkloosheid onder Nederlandse jongeren is gestegen naar 16,5%.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

VS krijgt afwaardering van Chinese kredietbeoordelaar

Er is een akkoord bereikt over de verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond, maar dat weerhoudt de Chinese kredietbeoordelaar Dagong er niet van een downgrade te geven. Volgens Dagong groeit de staatsschuld veel sneller dan de economie, waardoor het schuldenprobleem alleen maar groter wordt. De kredietstatus werd met één stap verlaagd van A naar A-.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Hogere cijfers Kadaster, maar aantal verkochte woningen nog altijd in dalende trend

Hogere cijfers Kadaster, maar aantal verkochte woningen nog altijd in dalende trend

Hogere cijfers Kadaster, maar aantal verkochte woningen nog altijd in dalende trend

Het aantal geregistreerde verkochte woningen bevindt zich nog altijd in een dalende trend. Hoewel maand-op-maand vergelijkingen soms grote uitschieters laten zien, wordt het steeds rustiger op de woningmarkt. Het Kadaster meldde donderdag een stijging van het aantal verkochte woningen van maar liefst 30%, wat juichend overgenomen werd door diverse media. Maar dat is nog altijd geen uitbraak uit de negatieve trend die al in 2005 werd ingezet, zoals hierboven te zien is.

Lees verder op waarheidzoeker.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs