Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 27006 tot 27010
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Nederlandse jongeren zien kans op serieuze baan somber in

Nederlandse jongeren schatten hun kansen op de arbeidsmarkt net zo laag in als Spaanse jongeren. Maar liefst 70 procent verwacht moeilijk of niet een volledige baan te kunnen vinden na afronding van de studie.

Dat stelt uitzendorganisatie Student Job International op basis van een internationale peiling onder ruim vierduizend jongeren in zes Europese landen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

BlackBerry kocht ondanks crisis deze zomer nieuw vliegtuig

De noodlijdende Canadese smartphonepionier BlackBerry, die zowat 40 procent van zijn personeelsbestand afdankt, heeft in juli nog een vliegtuig gekocht. Als onderdeel van kostenbesparingen doet BlackBerry nu noodgedwongen al zijn vliegtuigen van de hand. Dat schrijft The Wall Street Journal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Graanprijzen kunnen door Flash Drought door het dak gaan

De graanprijzen kunnen als gevolg van een zogeheten Flash Drought wel eens door het dak jagen. De VS wordt inmiddels geteisterd door een droogtegolf waarbij vooral het Midwesten – de graanschuur van de U.S. – geteisterd wordt. Deze ‘Flash Drought’ – zoals de droogteperiode in de Amerikaanse pers wordt genoemd – kan de graanprijzen explosief doen stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 september 2013

De 7 essentiële wetten van beleggen

Volgens James Montier moeten beleggers zich altijd aan een bepaalde discipline houden willen ze succesvol zijn. Deze discipline wordt bepaald rond zijn 7 essentiële, onnavolgbare wetten. Deze wetten zouden de heilige bijbel van iedere belegger moeten zijn, zo staat op PragCap.

1. Gebruik een veiligheidsmarge