Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27031 tot 27035
Bron: nugeld.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Consument pessimistisch

De vertrouwensindex van het statistiekbureau kwam uit op min 33, onveranderd vergeleken met augustus. Consumenten waren wat negatiever over de ontwikkeling van hun eigen financiƫle situatie voor het komende jaar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Uitgelicht: de 2014 zilveren Kookaburra kilomunt

De nieuwe 2014 zilveren Kookaburra munten zijn inmiddels verkrijgbaar. Ieder jaar brengt het munthuis van Australie nieuwe gouden en zilveren munten op de markt. Ook Goudstandaard biedt deze munten aan, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Kookaburra munt van 1 kilogram is door de lage BTW een gunstig alternatief voor een zilverbaar van 1 kilogram.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Duitser kiest voor portemonnee

De verkiezingsuitslag in Duitsland spreekt boekdelen: Angela Merkel komt zoals verwacht als grote winnaar uit de bus. Later vandaag komt de definitieve uitslag, maar vast staat dat Merkel een ruime overwinning heeft geboekt bij de Duitse parlementsverkiezingen afgelopen zondag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Chinese industriƫle productie groeit

De Chinese industrie heeft in september duidelijk aan kracht gewonnen. Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerde voorlopige schatting van de zogenoemde HSBC-inkoopmanagersindex.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Dagploeg 101-centrale in Oost-Vlaanderen legt werk neer

In Gent legt vanaf 07.00 uur de dagploeg van de noodcentrales 101/112 (dringende politiehulp) het werk neer. Dat bevestigt Jo Schelstraete (ACOD Overheidsdiensten). Burgers kunnen op de noodnummers nog steeds terecht, want federale politiemensen nemen de taken over.