EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27036 tot 27040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

'Nederlandse economie kwakkelt ook in 2014'

De Nederlandse economie zal ook in 2014 nietĀ aantrekken. De werkloosheid stijgt verder en de binnenlandse problemen zullen niet worden opgelost ondanks een aantrekkende wereldeconomie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Rally op de financiƫle markten kan begin 2014 stilvallen

Aandelenbeleggers op de financiƫle markten zitten ongetwijfeld goed in hun vel. Er viel tijdens de afgelopen weken op de beurzen aardig wat geld te verdienen.

Wie een beetje bij de pinken was en aan de juiste stock picking deed, kon zelfs heel aardige winsten opstrijken. Iedereen trekt momenteel aan hetzelfde touw om de beurskoersen vrije doorgang te verlenen. De economie is in een goed humeur en stoomt wereldwijd op hoge snelheid (misschien een beetje overdreven, maargoed) voorwaarts. Bovendien ziet ook de toekomst er goed uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Geens wil fiscaal voordeel spaargeld ook voor aandelen en obligaties

Minister van Financiƫn Koen Geens (CD&V) wil de belastingvrije rente op spaarboekjes doortrekken naar kasbons, aandelen en obligaties. Dat schrijft Le Soir. Volgens de krant hoopt Geens de nieuwe regeling nog voor het einde van de legislatuur rond te krijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Uit de dip

Naar maandag bekend werd willen grote internationale banken hun handelaren weren uit elektronische chatrooms waar ze met elkaar communiceren over valuta’s en andere investeringen. Onder meer JPMorgan Chase, Royal Bank of Scotland en Credit Suisse zouden de maatregel overwegen. De besloten chatrooms zijn in een kwaad daglicht komen te staan door het onderzoek naar manipulatie van de internationale valutahandel.

[...]

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Interview Willem Middelkoop

Willem Middelkoop praat over zijn nieuwe boek "The Big Reset". Aan de orde: grondstoffen, vastgoed, manipulatie van cijfers, goud, het financieel systeem.

Lees verder op activehedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs