Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27036 tot 27040
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Goud: Uptrend intact maar kwetsbaar voor verdere consolidatie

De goudprijs is gisteren weer meer dan 1 procent teruggevallen. De goudprijs beweegt nu al enkele weken zijwaarts maar blijft in een opwaarts trendkanaal, al neemt de kans op een consolidatie/correctie met de dag toe zegt Kitco.

De stijgende trend sinds eind juni blijft intact op weekbasis, zoals te zien is op onderstaande grafiek. Deze trendlijn biedt een belangrijke steun op $ 1.344, die overeenkomt met het 40-daags gemiddelde.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

'Frans tekort ook volgend jaar boven EU-norm'

Dat zal de Franse regering woensdag bekendmaken, aldus de zakenkrant Les Echos.

Tot dusver gingen de Fransen ervan uit dat het begrotingstekort zou dalen van 3,7 procent dit jaar naar 2,9 procent in 2014. In de jongste ramingen komt het tekort evenwel dit jaar uit op 4,1 procent en volgend jaar op 3,6 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

“De kans op een nieuwe financiële crisis is zo goed als nul”

We zitten bijna aan de 5e verjaardag van de val van Lehman Brothers. De val van Lehman Brothers staat symbool voor het begin van de financiële crisis die tot op de dag van vandaag nog steeds over de wereld raast. De problemen van 5 jaar geleden zijn vandaag nog brandend actueel en ze zijn zo goed als niet aangepakt. Voormalig Treasury Secretary Henry Paulson en James 'not Jim' Gorman, CEO bij Morgan Stanley geven hun visie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Weekers zegt accijns op brandstof niet te verhogen

Het kabinet gaat de accijns op brandstoffen als benzine en diesel niet meer verhogen dan eerder gepland. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Japans schuldenprobleem kan volledig uit de hand lopen

Het grootste gevaar waar Japan mee wordt geconfronteerd is dat het schuldenprobleem volledig uit de hand zou lopen. De Japanse schuldenberg is al onoverzichtelijk hoog en dreigt alleen nog hoger te worden. Er hoeft maar 1 radertje mis te lopen om het zaakje te doen ontsporen.