Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27041 tot 27045
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Frankrijk wil eurozoneverzekering tegen werkloosheid

De Franse minister van Financiën, Pierre Moscovici, herhaalt aan de vooravond van een congres omtrent fiscaliteit dat in Parijs plaatsvindt dat het tijd is dat de eurozone een eigen buget en een eigen minister van Financiën krijgt. Volgens hem zouden de inkomsten van zo’n budget uit een gedeelde btw kunnen komen of zelfs uit een CO2-belasting.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Betaalachterstand op uitstaande kredieten blijft maar stijgen

Nooit eerder was de betaalachterstand op uitstaande kredieten in ons land zo groot. Uit de cijfers van de Kredietcentrale blijkt dat die in augustus is opgelopen tot 2,888 miljard euro. Het vorige record dateert van juli en lag toen op 2,863 miljard euro.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Is China grootste goudland ter wereld?

China is in recordtempo de grootste goudproducent ter wereld geworden; verwacht wordt 440 ton in 2013. Niets van dit goud verlaat het land en daarbij importeert China ook nog massaal via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar zo’n 726 ton – en koopt het tevens goudbedrijven op in Afrika en Latijns-Amerika.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Uurloon van 1,59 euro is illegaal in Duitsland

Het kantongerecht in het Duitse Eberswalde heeft de eigenaar van een pizzaservice veroordeeld die een bezorger maar 1,59 euro per uur betaalde. Volgens de rechter is dat in strijd met de goede zeden en daarom illegaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Een biotechaandeel om te volgen: kans op 100 % – 500 % winst

In een wereld die overal en altijd met elkaar verbonden is, kan een virus zich snel verspreiden. Het grootste probleem met deze virussen is dat er moeilijk een geneesmiddel voor gevonden kan worden. Zelfs voor het griepvirus, dat onderzoekers volledig begrijpen, is er nog geen definitief geneesmiddel gevonden. Maar het onbekende