EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27041 tot 27045
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Na minder werken, nog een oplossing voor de crisis: gratis geld voor iedereen!

Waarom zouden alleen de rijken mogen genieten van het gratis geld dat door de wereld wordt gestuurd? Gratis geld als een basisinkomen voor iedereen kan in combinatie met minder werken misschien wel eens dé oplossing zijn om uit de crisis te geraken. Het is al meermaals bewezen dat een meerderheid van de mensen iets productief doet met verworven gratis geld, lang niet iedereen koopt er bier en drugs van.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Londen wordt nieuw knooppunt voor handel in Chinese yuan

Londen wordt het Europese knooppunt voor transacties in Chinese yuan, wat betekent dat er voortaan rechtstreeks gehandeld kan worden tussen Chinese yuan en Britse ponden. Volgens HSBC zal in 2015 een derde van alle Chinese handel rechtstreeks in yuan afgerekend worden. De dollar wordt steeds minder belangrijk.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Ruding:ruzie VS dramatisch voor NL

Het geruzie over het schuldenplafond in de Verenigde Staten kan ook voor Nederland zeer nadelige gevolgen hebben. Daarvoor waarschuwt oud-minister van Financiën Onno Ruding. In het NOS Radio 1 Journaal zei Ruding dat het dramatisch zou zijn als de federale overheid geen rente of schulden meer kan afbetalen.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Armoede in Wallonië op niveau van Polen en Portugal

Een onverwachte uitgave van 1.000 euro zou voor 38 procent van de Waalse bevolking onbetaalbaar zijn. Dat is de conclusie van een onderzoek het Institut Wallon de l’Evaluation, Prospective et Statistique (Iweps). Ook wordt opgemerkt dat 10 procent van de Waalse gezinnen geen verwarming kunnen betalen, terwijl 6 procent niet in staat zouden zijn om twee gezonde maaltijden per dag te genieten. Bovendien zouden kinderen in Wallonië 28 procent van de arme bevolking uitmaken, tegenover 21 procent in Vlaanderen. Vooral eenoudergezinnen zijn volgens de onderzoekers bijzonder kwetsbaar. De helft van die bevolkingsgroep zou in Wallonië in armoede belanden. Het Iweps merkt nog op dat Waalse gezinnen met budgettaire problemen in eerste instantie hun vakantieplannen laten vallen, gevolgd door een beslissing om versleten meubilair niet te vervangen en het opgeven van hobby’s. Wallonië situeert zich op het gebied van armoede op het niveau van Polen, Portugal of Letland. (MH)

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs