Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27041 tot 27045
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Ernstige economische gevolgen bij afschaffing maaltijdcheque

De Belgische federatie van uitgiftebedrijven van maaltijdcheques (VIA) betwist de verklaring van vicepremier Johan Vande Lanotte (sp.a) dat de afschaffing van de maaltijdcheques een fluitje van een cent zou zijn. Een afschaffing kan ernstige gevolgen hebben voor de Belgische werknemers en ondernemingen. Er verdwijnt bovendien een gegarandeerde injectie van 2,2 miljard euro in de economie, met name in de voedingsdistributie en de horeca, argumenteert de federatie vandaag in een persbericht.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Bloedvergieten in Kenia – extremistische moslims aan het werk

Somalische strijders van al-Shabaab drongen zopas een winkelcentrum in Nairobi binnen.  De tol tot nu toe is vreselijk : 59 doden, 170 gewonden en een onbekend aantal gijzelaars.  De minister van Binnenlandse Zaken spreekt van een “erg delicate toestand”.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Supertyfoon legt lucht- en scheepvaart stil in Hongkong

Het lucht- en scheepvaartverkeer in Hongkong liggen zo goed als stil in afwachting van de komst van supertyfoon Usagi, de krachtigste tropische storm van het jaar. Grappig detail: Usagi is het Japanse woord voor 'konijn'.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

B.I.S. : de Grote Crash komt er aan!

De Bank for International Settlements (BIS) is zowat de centrale-bank-der-centrale-banken.  Zij geeft nu een grote waarschuwing af dat de “buitengewone maatregelen van de centrale banken” de “illusie” hebben gecreëerd dat de massaal in de markt gepompte geldstromen de fundamentele economische en financiële problemen kunnen oplossen.  Niet dus!

Een gewaarschuwd man is er geen twee waard

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 22 september 2013

Goud en zilver report (Week 38)

Het laatste nieuws uit de goud- en zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate.nl! Deze week was er veel spektakel door Bernanke, want het uitblijven van tapering zorgde voor een grote prijsstijging van goud en zilver....