Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 27046 tot 27050
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Uurloon van 1,59 euro is illegaal in Duitsland

Het kantongerecht in het Duitse Eberswalde heeft de eigenaar van een pizzaservice veroordeeld die een bezorger maar 1,59 euro per uur betaalde. Volgens de rechter is dat in strijd met de goede zeden en daarom illegaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Een biotechaandeel om te volgen: kans op 100 % – 500 % winst

In een wereld die overal en altijd met elkaar verbonden is, kan een virus zich snel verspreiden. Het grootste probleem met deze virussen is dat er moeilijk een geneesmiddel voor gevonden kan worden. Zelfs voor het griepvirus, dat onderzoekers volledig begrijpen, is er nog geen definitief geneesmiddel gevonden. Maar het onbekende 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

5 jaar na Lehman is er nog niet veel veranderd

5 jaar na de val van Lehman Brothers zijn er in de Verenigde Staten nog niet veel schulden afbetaald zegt National Association for Business Economics (NABE) op MarketWatch.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Autodealers zwaar geraakt door crisis

Nederlandse autodealers en garagebedrijven zijn snoeihard geraakt door de crisis in het afgelopen halfjaar. Het aantal faillissementen liep hard op, de verkoop van nieuwe auto's en de omzet zitten in een diep dal. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Opperbaas Europese Commissie waarschuwt

José Manuel Barosso dus.  In zijn jaarlijkse toespraak, De Staat Van de Unie naar Amerikaans voorbeeld, noemt hij het “zorgelijk dat burgers Europa de schuld geven van de crisis terwijl die juist voortgekomen is uit het wanbeleid van de lidstaten”.  Hij waarschuwt ons voor populisme en nationalisme.  In mei volgend jaar zijn er verkiezingen voor het parlement en wat gaan burgers voorgelegd krijgen : mythen of feiten? Wij hebben ook een boodschap voor Barosso…