Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27046 tot 27050
Bron: demorgen.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Fortistop scheurt uit elkaar

© belga. Donderdag wordt het menens. Dan buigt de raadkamer zich over de vraag wie van de ex-Fortistoplui voor de strafrechter moet komen wegens beleggersbedrog. Maar het spelletje zwartepieten is nu al losgebarsten.

"Ik beschuldig niemand en verdedig ook niemand. Ik kijk alleen naar mezelf", zegt voormalig Fortis-CEO Herman Verwilst in een interview met deze krant. "Natuurlijk heb ik spijt dat het zo gelopen is. Ik heb me hiervoor al geëxcuseerd, ook al ben ik overtuigd geen fout te hebben begaan."

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

'Stakingen bij Nedcar kunnen BMW afschrikken'

Medewerkers van VDL’s Nedcar uit Born staakten afgelopen vrijdag met andere werknemers uit de metaalsector voor een betere cao.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Brusselse regering wil jaarlijks 6.000 nieuwe woningen

De Brusselse regering wil per jaar 6.000 nieuwe woningen realiseren tegen het jaar 2020 om de bevolkingsgroei op te vangen.

Bron: deredactie.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Fortis was een proefkonijn, zegt Verwilst. "Want niemand was op zo'n crisis voorbereid. Wij niet, de overheid niet, de internationale financiële wereld niet." Vijf jaar na het debacle bij Fortis wijst Verwilst niemand met de vinger. "Fout" noemt hij een relatief begrip, "omdat de wijsheid altijd achteraf komt."

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Verzekeraars gaan brandschade vaker verhalen

Bedrijven die zijn getroffen door brand, krijgen voortaan vaker te maken met verzekeraars die gebruikmaken van hun recht de schade te verhalen, als de brand is veroorzaakt door overtreding van de veiligheidsvoorschriften of door onzorgvuldigheid.