Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 2706 tot 2710
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

'Nederlandse economie houdt vaart erin dit jaar'

De Nederlandse economie groeit dit jaar naar schatting met 2 procent. Na een krachtig 2016, dat naar verwachting met 2,1 procent groei wordt afgesloten, houdt Nederland er volgens de Europese Commissie ''de vaart in”, aangedreven door particuliere consumptie en investeringen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

IMF-voorzitter bezorgd over Europese politieke landschap

Tijdens de komende maanden wordt het spannend voor de Europese Unie, dat beseft ook de voorzitter van het Internationaal Monetair Fonds Christine Lagarde. Ze is bezorgd over de opmars van populistische partijen in verschillende Europese landen die tijdens de komende verkiezingen dit jaar kans maken om te winnen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Snel vijf miljoen elektrische wagens op Chinese wegen

China wil dit jaar achthonderdduizend laadpunten voor elektrische wagens in gebruik nemen. Daarmee wil de overheid aan de toenemende vraag tegemoet komen. Dat heeft de Chinese National Energy Administration (NEA) gemeld.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Oorlogsdreiging/risico

Ondanks de wederzijdse sympathiebetuigingen tussen Trump en Putin blijken de voorbereidingen tot een confrontatie rond de Russische grens onverminderd voort te gaan. Tegelijkertijd is er opnieuw sprake van heftiger confrontaties in het Donbasgebied in het Oosten van de Oekraïne.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Platinum- and Palladium-producing Countries

Top 5 Platinum- and Palladium-producing Countries in 2016

Platinum-group metals (PGMs) include platinum, palladium, rhodium and other metals, and are prized for their durability, resistance to corrosion and excellent catalytic properties. These characteristics make PGMs useful in everything from jewelry to electronics.