Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27056 tot 27060
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Mini-jobs…voor mini-mensen of zo?

In Duitsland werken 5 miljoen mensen in zogenaamde mini-jobs.  Twee miljoen van hen verdienen minder dan 500 euro per maand.  Het zijn the working poor geworden. Een voorbeeld om te volgen of toch maar beter links te laten liggen?

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Haagse ondernemer kan juichen

Haagse ondernemers en burgers krijgen volgend jaar een gedeeltelijke belastingverlaging. Vooral ondernemers profiteren van een verlaging van de onroerendezaakbelasting (ozb) met 33 procent. Eerder werd de ozb voor startende ondernemers al geschrapt.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

'Nederland hoort in top drie sterkste economieën ter wereld'

Dat zei Draijer dinsdag tegen radiozender BNR. "Er is geen enkele reden waarom wij onder Zwitserland, Finland of Zweden moeten staan."  

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Heeft de VS de aanslagen van 9/11 zelf uitgevoerd?

Er is al veel gezegd en geschreven over de aanslagen van 11 september 2001. De aanslagen troffen de Verenigde Staten in het hart van het land. Onderstaande video trekt de aanslagen in twijfel, niet dat ze niet gebeurd zijn, maar wel dat ze uitgevoerd werden door de CIA met behulp van Al Qaeda. Volgens de video zou het trouwens onmogelijk zijn dat de gebouwen recht naar beneden instorten nadat er het vliegtuig in gecrasht was.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Het oorlogszuchtige Amerika. Waarom?

Waarom vielen de Verenigde Staten Libië, Irak, Afghanistan en, Jemen aan? Waarom moet Syrië aangevallen worden? En waarom is de Verenigde Staten zo gebrand op Iran. Een ander wat breder historisch perspectief zou het een en ander kunnen verklaren, daarvoor moeten we wel even terug in de tijd.