Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 27061 tot 27065
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Staking bij IKEA in Duitsland morgen

De Duitse vakbond Verdi heeft de werknemers van IKEA in Duitsland opgeroepen om morgen het werk neer te leggen om betere arbeidsvoorwaarden en lonen te eisen in de sector van de handel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Fed: Dit is het resultaat van 5 jaar hard werken

De Federal Reserve beweegt al 5 jaar hemel en aarde om de financiële en economische miserie recht te trekken. Dit is het resultaat: (met dank aan Zerohedge voor de mooie grafiek)

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Jim Rogers ziet goud … ondanks uitblijven Fed-taper … nog altijd naar 900 dollar zakken

Jim Rogers is niet zo maar van mening te veranderen. Hij roept nu al enkele jaren dat de goudprijs nood heeft aan een daling… en hij is tot op heden op zijn wenken bediend met zijn negatieve visie op goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Goud geen veilige haven? Bekijk dit dan eens…

De Indonesische Rupiah is een van de zwakst presterende munten van de laatste weken/maanden. Sinds de sell-off van de groeilanden, gaat het van kwaad naar erger. Sinds begin juni verloor de Rupiah 15 procent ten opzichte van de dollar (gegevens van voor de beslissing tot no-taper) waarmee het zelfs slechter doet dan de Indiase Rupee. Maar de redding ligt bij goud.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Belgen kopen minder eten

Voor het eerst sinds WO II daalt in buurland België de aankoop van voeding, aldus Comeos, de sectorfederatie voor handel en diensten.  “Wellicht zit de crisis daar voor iets tussen” oppert zij.  Nou, daar moet je niet aan twijfelen!