Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 27061 tot 27065
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Weekers zegt accijns op brandstof niet te verhogen

Het kabinet gaat de accijns op brandstoffen als benzine en diesel niet meer verhogen dan eerder gepland. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Japans schuldenprobleem kan volledig uit de hand lopen

Het grootste gevaar waar Japan mee wordt geconfronteerd is dat het schuldenprobleem volledig uit de hand zou lopen. De Japanse schuldenberg is al onoverzichtelijk hoog en dreigt alleen nog hoger te worden. Er hoeft maar 1 radertje mis te lopen om het zaakje te doen ontsporen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

China heeft voor het eerst meer dan 300 dollarmiljardairs

Het aantal dollarmiljardairs in China is dit jaar voor het eerst over de symbolische grens van 300 geklommen. De tweede economie ter wereld telt er nu 315, ofwel 64 meer dan in 2012, zo blijkt uit een studie van het onderzoeksinstituut Hurun.

Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Gelukkig en duurzaam in een huis van 8 m2

Er wordt van alles gedaan om een huis duurzaam te krijgen: zonnepanelen, isolatie, warmte uit de grond, milieuvriendelijke bouwmaterialen en nog veel meer. Maar volgens de Vlaamse journalist Kris de Decker vergeten mensen één ding: de grootte van een huis. Volgens De Decker kunnen mensen prima gelukkig zijn in een minihuis van niet groter dan 8 vierkante meter. En een minihuis is bijna vanzelf een stuk duurzamer.

De Decker: “De belangrijkste factor in de eco-score van een huis wordt echter volledig over het hoofd gezien: de afmetingen van de woning. Er zijn wondermooie dwerghuisjes op de markt, die door een uitgekiend ruimtegebruik alles bieden wat een moderne groene ziel verlangt.”

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Kapitalistisch netwerk beheerst de wereld

Een analyse van de relaties tussen 43.000 key transnationale bedrijven heeft een zeer kleine groep onthuld, voornamelijk banken, die wereldwijd aan de touwtjes trekt!