Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 27066 tot 27070
Bron: adbroere.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Honderd jaar FED

Honderd jaar FED : een andere en vernieuwende visie

Het Federal Reserve System, beter bekend als de FED, het stelsel van centrale banken in de VS, is ontstaan doordat op 22 december 1913 de Federal Reserve Act door het Congres werd geloodst.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

De FED : beter af zonder (deel 1)

Wat kan het u eigenlijk schelen wie in de verre Verenigde Staten straks de nieuwe Voorzitter van de Amerikaanse centrale bank wordt? Nou, laat ons u verzekeren : het is van het allergrootste belang! Op 31 januari 2014 eindigt het mandaat van professor Ben Bernanke; wie gaat het puin dat ook hij weer zal achterlaten ruimen of…nog erger maken?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Telenet rekent duizenden klanten tot helft te veel aan

Duizenden klanten van Telenet hebben deze maand een factuur gekregen die hoger is dan normaal. In sommige gevallen werd tot de helft meer aangerekend, meldt de VRT.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Zijlstra noemt sociaal akkoord niet heilig

Volgens Halbe Zijlstra valt er toch nog te praten over aanpassingen in het sociaal akkoord. De afspraken tussen kabinet, werkgevers en werknemers zouden nog kunnen worden aangepast.

Bron: deredactie.be
Geplaatst: zaterdag 21 september 2013

Waar zijn de kopstukken van Fortis en Dexia naartoe?

Meeste hoofdrolspelers bankencrisis terug op post Michielsen: "Het grote publiek wil verandering zien" vr 20/09/2013 - 21:02 Jos De Greef Vijf jaar geleden zadelde de ondergang van financiële systeembanken zoals Fortis en Dexia ons land op met politiek paniekvoetbal en een berg aan problemen en grote staatswaarborgen. Wie is daarvoor verantwoordelijk?

In de zomer en het najaar van het financiële rampenjaar 2008 zagen we een reeks topmanagers van grote financiële groepen verdwijnen van het toneel. Toch zijn die niet ver weg. De meesten onder hen hebben een nieuwe en even zeer goedbetaalde baan ontdekt, zo blijkt uit "Terzake" op Canvas vanavond.