Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 27086 tot 27090
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Is de Chinese opmars al bijna voorbij?

Er zijn er die geloven dat China aan het huidige tempo binnen enkele decennia de Verenigde Staten kan voorbij steken als grootste economie ter wereld en daarmee 's werelds nieuwste supermacht zal worden. Timothy Beardson denkt daar anders over in zijn nieuwste boek Stumbling Giant: The Threats to China’s Future.  

De opmars van China kan wel eens voorbij zijn voor het land rijk wordt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Conversatie met Mike Maloney: The Hidden Secrets of Money

Schrijver, econoom, edelmetaalspecialist en stichter van GoldSilver.com – Mike Maloney aan het woord.  Met de videoreeks The Hidden Secrets of Money leverde hij een uniek werkstuk af voor zij die alles willen weten over geld, goud en economie.  We presenteren u eerst een uiteenzetting van de maker.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Verkoop Silver Eagle munten naar recordhoogte gestegen

De verkoop van Silver Eagle munten loopt dit jaar harder dan ooit, zo blijkt uit cijfers van de US Mint. Dit jaar zijn er al ruim 35,5 miljoen munten van 1 troy ounce verkocht, maar dan het totaal van 2010 en 2012! Als het munthuis in de laatste drie maanden van dit jaar evenveel munten blijft verkopen zal het record van ~40 miljoen munten uit 2011 sneuvel. Een bijzondere prestatie, aangezien de zilverprijs dit jaar behoorlijk gezakt is.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

We zijn rijk.

We zijn rijk : Nederlanders op vier na rijkst

''Je zou het niet zeggen als je naar de Algemene Beschouwingen kijkt, maar we hebben geen reden tot klagen, integendeel'', aldus Jacob Schoenmaker. ''Wij zijn het op vier na rijkst in de wereld, met een gemiddeld vermogen van bijna 69.000 euro. Afgelopen jaar steeg het gemiddelde vermogen met 12,1%. Geen enkel ander volk ging er zo op vooruit als wij''.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Bill Gross: "Vertrouw niet op triple-A status van de VS"

Bill Gross van obligatiebelegger Pimco kwam vandaag met een opmerkelijke tweet. Hij roept beleggers op om niet langer te vertrouwen op de kredietstatus die Moody's geeft aan de Amerikaanse overheid. Volgens Gross is deze kredietbeoordelaar is te goede vriendjes met de regering. Hij adviseert beleggers te kijken naar andere kredietbeoordelaars.