EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27086 tot 27090
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Over John, Peter, Karen, Ron en Marc : de eenzame roependen in de woestijn (deel 1)

In deze 5-delige artikelenreeks halen we de zogenaamde “roependen in de woestijn” aan; internationale prominenten die wéten wat gaat komen, die herhaaldelijk waarschuwen ook, zonder eigenbelang maar waar niet naar geluisterd wordt, als roepen ze voor dovemansoren.  Ze hebben stuk voor stuk een enorme kennis en ervaring opgebouwd doorheen tientallen jaren op economisch, financieel en monetair vlak.  We moeten ons dringend de vraag stellen : waarom krijgen zij geen of nauwelijks gehoor van officiële zijde behalve bij een klein publiek van mensen in the know.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Flink meer Nederlandse toeristen naar Griekenland

Flink meer Nederlanders hebben in de eerste zes maanden van dit jaar een bezoek gebracht aan Griekenland. Dat heeft het nationale statistiekbureau Elstat woensdag bekendgemaakt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

EU-parlement voor opschorting verdrag EU-VS

Het Europees Parlement wil het verdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten over de uitwisseling van bankgegevens tijdelijk opschorten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Goud verhuist van Westerse belegger naar spaarder in Azië

Beleggers hebben dit jaar al veel posities in goud van de hand gedaan. Geen fysiek goud, maar aandelen van zogeheten ETF's. Deze fondsen beheren goud als onderpand voor de aandelen. Maar waar is dat goud gebleven? De laatste cijfers wijzen er dat er dit jaar al honderden tussen goud uit de kluizen in Londen zijn weggehaald. Dat goud is via Zwitserland naar Hong Kong gegaan, waar de Chinezen gretig goud kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

EU-parlement wil meer geld voor 2014

Het Europees Parlement denkt dat er voor 2014 meer geld nodig is om alle Europese plannen te kunnen realiseren. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs