EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27086 tot 27090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 november 2013

'Rabo ontloopt EU-boete voor rentefraude'

Rabobank ontsnapt vooralsnog aan een boete van de Europese Commissie wegens fraude met een rentetarief dat banken hanteren voor leningen onderling.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Chinese aandelen markt rijp voor forse inhaalslag

China gaat flink hervormen zo zagen we vorige week. En dat is goed nieuws voor velen, inclusief beleggers. De Shanghai Composite Index viert alvast een feestje.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Bitcoin naar de $600!

Een speculatieve manie of een toekomstige valuta? Dat is de vraag die steeds meer mensen zullen hebben als ze het koersverloop van Bitcoin zien. De virtuele munt breekt bijna iedere dag records en staat op het moment van schrijven al boven de $600. Dat terwijl de prijs gisteren nog $500 was. Hoe lang gaat dit goed??

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Goud door de geschiedenis heen

Door de eeuwen heen is goud altijd van grote waarde geweest. Waarschijnlijk gaan de eerste bewerkingen van goud zo’n 5 millennia terug. De wereld kende toen een centralisatie tussen de rivieren de Tigris en de Eufraat in Irak. De grond was zeer vruchtbaar en dus geschikt voor landbouw en vee. Het Sumerische Rijk kende daar op zijn hoogtepunt zo’n 80.000 inwoners. De oudste opgravingen van bewerkt goud komen uit deze streek.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Vooruitziend China koopt en bouwt goudkluizen

Een reusachtige kluis, waar maar liefst 2000 ton goud in bewaard kan worden is in Shanghai geïnstalleerd. Gekocht op de groei, zoals mijn moeder vroeger altijd zei, wanneer ze een trui voor me kocht die nog wat te groot was. Waarschijnlijk zal deze kluis wel weer vlug gevuld raken, want er is afgelopen tijd veel goud gekocht, het zal voor heel het jaar 2013 rond de 1000 ton uitkomen, aldus de World Gold Council.  Dat zou dan een stijging van 29% zijn in vergelijking met vorig jaar. China zal hierdoor India voorbij streven als grootste koper van goud ter wereld.

[...]

Lees verder op Goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs