Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2711 tot 2715
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

'Royal Bank of Scotland treft voorbereidingen voor duizenden ontslagen'

Royal Bank of Scotland (RBS) bereidt naar verluidt een massaontslag voor. Volgens de Britse krant The Sunday Times verdwijnen er bij de bank zo'n vijftienduizend banen. In combinatie met het sluiten van vestigingen zou dat een kostenbesparing van meer dan een miljard pond moeten opleveren.

RBS zegt zich niet in het bericht te herkennen, maar wil verder geen commentaar geven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

'Onzekerheid lening Griekenland kan tot instabiliteit eurozone leiden'

Griekenland en de geldschieters moeten snel een overeenkomst sluiten over de lening aan het noodlijdende land. Als de onduidelijkheid nog lang aanblijft, kan dit tot "instabiliteit van de eurozone" leiden.

Dat zegt Valdis Dombrovskis, de tweede man binnen de Europese Commissie, zondag in de Duitse krant Welt am Sonntag.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Artificiële Intelligentie… Ook de job van softwareontwikkelaar gaat er aan

“Artificiële Intelligentie, deep learning, machine learning — wat het ook is dat je niet begrijpt – leer het. Anders zal je binnen 3 jaar een dinosaurus zijn.”

Dat heeft de Amerikaanse self made miljardair Mark Cuban gezegd ter gelegenheid van de UpFront conferentie in Los Angeles.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Dit antwoord op de vraag ‘Hoe is het om superrijk te zijn?’ moet iedereen onthouden

Money doesn’t cover up your faults–it actually unmasks them. Geld bedekt niet wat je doet, geld laat juist zien wat je doet. Voor een boek interviewde Betty Liu miljardair Warren Buffett. Ze vroeg hem wat geld met een mens doet. Hoe is het om superrijk te zijn vroeg Liu aan een van de rijkste mensen ter wereld. Het antwoord van Buffett was bijzonder verrassend en zou iedereen moeten onthouden.

Wat is rijk zijn eigenlijk? Voor de ene is het een leven zonder zorgen, voor de andere een leven met 7 cijfers op de bankrekening. Maar wanneer je echt veel te veel geld hebt zoals Buffett, wanneer het geen enkel belang meer heeft, … hoe voelt het dan om super rijk te zijn?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

8 dingen die je al jong moet doen om miljonair te worden

Je moet niet de uitvinder zijn van de volgende Facebook om miljonair te worden. De lotto winnen is een optie, maar dat is ontzettend moeilijk. Er zijn tientallen paden die je kan bewandelen om een succesvolle miljonair te worden. Veel jongeren deden het al voor, dus jij kan het ook.