EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2711 tot 2715
Geplaatst op: maandag 24 april 2017

Eerst handelsakkoord met EU, dan pas VK

De Verenigde Staten geven de voorrang aan de EU voor onderhandelingen rond handelsakkoorden. Eerder liet Trump nog uitschijnen vooral de band met het Verenigd Koninkrijk te willen aanhalen. De Britse krant The Times baseerde zich bij deze info op bronnen in het Witte Huis. 

De Britse premier Theresa May mocht als eerste regeringsleider een bezoekje brengen aan de Amerikaanse president in januari.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 april 2017

Frankrijk trekt naar stembus

Frankrijk trekt naar de stembus. Vanavond weten we welke kandidaten naar een volgende stemronde gaan op 7 mei. Uit de verschillende combinaties kunnen we echter al veel afleiden.

De Fransen kiezen vandaag hun nieuwe president. De kans is uiterst klein dat een kandidaat vandaag reeds meer dan de helft van de stemmen binnenhaalt. De twee kandidaten die vandaag het meeste kiezers weten te overtuigen gaan door naar een tweede stemronde, die plaatsvindt op 7 mei.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 april 2017

George Soros aan tafel met Juncker

George Soros, de oprichter van de met sluiting bedreigde Central European University (CEU) in Boedapest, wordt komende donderdag wederom door Jean-Claude Juncker welkom geheten.

Vrijdag heeft zakenman Soros een ontmoeting met Frans Timmermans.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 april 2017

Sterkere pond door vervroegde verkiezingen VK

De Engelse pond stijgt weer in waarde sinds de aankondiging van vervroegde verkiezingen. Door de stijging zou het land mogelijk gespaard worden voor nieuwe inflatie. 

Ook zou het land door de waardestijging minder kans hebben op verder oplopende importkosten. Dat meldt The Telegraph zaterdagavond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 23 april 2017

China gaat eigen cryptocurrency lanceren

De ontwikkeling van blockchain en cryptocurrencies gaat niet onopgemerkt aan centrale banken voorbij. In Duitsland, Singapore, Canada en zelfs Nederland wordt al onderzoek gedaan naar deze nieuwe vorm van betalen, maar de People’s Bank of China ziet nu ook de voordelen van cryptovaluta. Nadat het eerder slechts de markt in de gaten hield, gaat PBOC binnenkort naar alle waarschijnlijkheid zelf een cryptocurrency lanceren.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs