Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2711 tot 2715
Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Goudprijs naar $1300 – $1350 eind 2017

De goudprijs zal dit jaar verder stijgen volgens 3 experts uit de goudsector......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Rijk worden door niets te doen: 10 tips voor een passief inkomen

Er is toch niets zo leuk dan geld verdienen terwijl je niets doet. Wat als je verschillende passieve inkomstenbronnen kunt aanboren zodat je op elk moment van de dag geld kan verdienen, zelfs in je slaap. Volgens de meeste miljonairs is dat de beste manier. Dit zijn enkele tips.

Wie iets extra wil verdienen, kijkt dikwijls naar een 2e job. Maar in plaats van extra te gaan werken, kan je beter het geld voor jou laten werken. Met een passief inkomen moet niet je niet zelf die extra manuren kloppen, dat gebeurt automatisch.

Je zal ze vermoedelijk niet allemaal kunnen doen, maar enkelen kunnen je al een heel eind op weg helpen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Open Brief aan IS, Boko Haram en aanverwante sociƫteiten

Boko Haram is Arabisch en staat voor ā€œmensen die toegewijd zijn aan de verbreiding van het woord van de profeet en de jihadā€.

Over de exacte betekenis van ā€œjihadā€ bestaat enige onduidelijkheid maar het is zoveel als streven, inspanningen doen om een bepaald doel te realiseren. Er is het innerlijk streven tegen verleidingen en het ego ā€“ de innerlijke of grote jihad die een plicht vormt voor elke moslim; en een uiterlijke of kleine jihad die oorspronkelijk betekende de gewapende strijd tegen degenen die de islam bedreigen.

Maar volgens sommige islamitische rechtsscholen mag de term ook geĆÆnterpreteerd worden als de uitbreiding van het islamitische rijk en de strijd tegen ongelovigen, zij die niĆ©t de islam aanhangen dus, en zelfs tegen moslims die opstandig zijn of afvalligen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Een waarschuwing voor de ā€˜losersā€™ van de liberale elite

Door bij voorbaat al de economischeĀ plannen van populisten als Donald Trump af te schieten, maakt de liberale elite dezelfde fout als toen ze stelden dat hij onmogelijk de verkiezingen kon winnen, schrijft Europa-specialist Wolfgang Munchau in de Financial Times: ā€œIs het mogelijk dat de populistische demoagogen uiteindelijk een betere economie zullen bewerkstelligen dan onze vrienden in Davos? Neem ItaliĆ« als voorbeeld. De euro is voor dat land een ramp gebleken. Mocht een populist de Italiaanse verkiezingen winnen, zijn land uit de eurozone halen en niet langer de Italiaanse schulden aan buitenlandse investeerders betalen, is het dan onmogelijk dat zich een echte economische heropleving voordoet?

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

DIY -> Alleenstaande moeder bouwt huis volledig zelf dankzij YouTube-filmpjes

Met twee gefaalde huwelijken achter de rug en schulden die op die loer lagen, was Cara Brookins, een vrouw met vier kinderen uit Arkansas, op zoek naar een woonst voor haar en haar vier kinderen. Maar zonder geld om bouwvakkers in te schakelen besloot ze haar huis helemaal zelf te bouwen, aan de hand van YouTube-handleidingen.