Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 27101 tot 27105
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Zijn er nog redenen om je goud te verkopen?

Volgens Jim Sinclair betekent "QE to Infinity" de US Dollar naar beneden krijgen tot 0,7000 USDX. Het komt er allemaal op neer om de munt zoveel mogelijk te verzwakken. Het afschieten van 'tapering' is een nieuw startschot voor de verdere devaluatie van de dollar. Elke reden voor het goud om de daling van $ 1.900 te rechtvaardigen is volgens Sinclair teniet gedaan. Zijn er nog redenen om je goud te verkopen?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de goudprijs flink kunnen gaan stijgen. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Dit is wat ‘no taper’ met de goudprijs doet

Goud stijgt ruim $60,- per troy ounce nadat duidelijk werd dat Bernanke nog niet toe is aan tapering. Het is één van de beste voor goud sinds 2009. De goudprijs noteert op moment van schrijven een dikke 4,2% in de plus. De zilverprijs staat maar liefst 6% in het groen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Duizenden banen op de tocht bij BlackBerry

Het Canadese technologiebedrijf BlackBerry bereidt een reorganisatie voor die tot 4 van de 10 werknemers hun baan kan kosten. Dat berichtte de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal op gezag van ingewijden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Het feest kan beginnen voor beleggers in goudmijnaandelen!

In navolging van het onverwachte besluit van de Fed om haar tapering van QE uit te stellen, schieten diverse activaklassen omhoog. Aandelenindices noteren op recordhoogten, terwijl het grootste vuurwerk afgaat in de goudmarkt.

Goud knalt 3% hoger tot boven 1350 dollar per ounce, waarmee de verliesreeks van de voorbije dagen in een ruk wordt goedgemaakt.