EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27101 tot 27105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Schokkende video: Hoe banken écht werken (Deel 1)

We zijn allemaal opgegroeid met het idee dat wanneer we geld sparen en naar de bank brengen, dat dit geld door de bank mooi wordt bijgehouden tot we het weer nodig hebben. Maar onze centen worden niet door de banken bijgehouden, zelfs de digitale cijfers worden niet door een bank aangehouden in een grote kluis. De meeste onder ons weten niet hoe een bank precies werkt en vele economische modellen zijn gebaseerd op een verdeerde perceptie van het financieel systeem.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Column Kees de Kort | All time highs, maar waarom?

De kloof tussen de financiële markten en de economische realiteit wordt steeds groter, benadrukt BNR's Kees de Kort nog maar eens. "Heel opmerkelijk. De afgelopen jaren hebben de autoriteiten álles uit de kast getrokken om de economische groei op gang te brengen. Maar de resultaten zijn beperkt."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Wat denken 10 specialisten over de huidige aandelenmarkt?

Bubbel hier, bubbel daar, geen bubbel hier, geen bubbel daar. Vraag 12 analisten wat ze denken van de huidige aandelenmarkt en je krijgt 13 verschillende meningen. Het is dan altijd interessant om eens te horen wat de echte specialisten denken, de grote beleggers die hun strepen al lang hebben verdiend,  zoals ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Nog meer slecht nieuws voor de Europese arbeidsmarkt

In navolging van: Slecht nieuws voor de Europese arbeidsmarkt | De trend naar slecht betaald werk zet gestaag door in Europa.

Voor zover er al nieuwe banen gecreëerd worden volgens de cijfers en statistieken, blijken het vooral korte termijn contracten, deeltijd werk en onderbetaald werk.  We mogen het gerust sociale afbraak noemen en die wordt ook geïnstitutionaliseerd – met de fiat van de overheden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Britse toezichthouder start onderzoek naar dagelijkse fixing goudprijs

Naar aanleiding van een wetenschappelijk artikel dat in september gepubliceerd werd start de Britse toezichthouder een onderzoek naar de manier waarop de dagelijkse fixing van de goudprijs tot stand komt in Londen. De manier waarop de goudprijs wordt vastgesteld dateert ui 1919 en zou waardevolle insider informatie verstrekken aan de banken die de dagelijkse fixing doen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs