Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27116 tot 27120
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Maakt China een einde aan de dollar als wereldreservemunt?

Wereldwijd wordt olie verhandeld in dollars, maar hoe lang blijft dat nog zo? In 2017 wordt China de grootste importeur van het zwarte goud en nu al investeert het land miljarden om de aanvoer van olie veilig te stellen. Komt China in een positie om de dollar opzij te schuiven als valuta om olie mee af te rekenen?

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Initiatief jeugdwerkloosheid achter op schema

Uitzendorganisatie Randstad en ambassadeur jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk lopen achter op hun schema om in vijf weken tijd 10.000 jongeren aan een baan te helpen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Ierland uit recessie na groei in tweede kwartaal

De Ierse economie is in het tweede kwartaal weer gegroeid. Dat maakte het nationale statistiekbureau vandaag bekend. Daarmee eindigt de tweede recessie in het land sinds 2008.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Kabinet Rutte verhoogt inkomstenbelasting van 42% naar 49%

De regering heeft een bijzondere visie op bezuinigen, want bijna alle maatregelen komen neer op lastenverzwaringen. Zo zal de inkomstenbelasting tussen nu en 2017 voor middeninkomens stijgen van 42% naar 49%. Het belastingtarief voor de hoogste inkomens blijft overigens gelijk op 52%. Over nivellering gesproken...

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Column Kees de Kort | Het parallelle universum van de financiële mannetjes

De Federal Reserve gaat door met stimuleren van de Amerikaanse economie. En de reacties spreken voor zich. Maar volgens Kees de Kort moeten we de reacties in tweeën splitsen. De reacties van de financiële mannetjes aan de ene kant en die van gewone burgers aan de andere kant.