Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 27136 tot 27140
Bron: parool.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Bendes verkopen buit op Nederlandse markten

Vooral de Zwarte Markt in Beverwijk is een centrum van handel in gestolen goederen. Onder de toonbank sluiten criminelen deals met voornamelijk Afghaanse verkopers. Die ontdoen de parfums, make-up en telefoons van stickers en streepjescodes die herkomst kunnen verraden en bieden het roofgoed weer te koop aan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Cyprus wil kapitaalrestricties opheffen

Met die maatregelen wilden de autoriteiten voorkomen dat spaarders hun geld massaal naar het buitenland zouden sluizen, met als gevolg dat het financiële systeem volledig zou instorten.

''Het doel is nu om de voorwaarden te creëren voor economische groei en het grote werkloosheidsprobleem aan te pakken, teneinde het financiële systeem te stabiliseren'', aldus de president Nicos Anastasiades in een vraaggesprek. ''De beperkingen worden medio januari 2014 opgeheven.''

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Fed beslist over steunprogramma

De Federal Reserve, het stelsel van de Amerikaanse centrale banken, zal waarschijnlijk woensdag bekendmaken of en op welke manier het steunprogramma voor de economie van de bank wordt teruggedraaid. 

Bron: yahoo.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

VS: Armoede stijgt, ondanks economisch herstel

A homeless man begs for money in the Financial District in San Francisco, California March 28, 2012. …

WASHINGTON (Reuters) - The number of U.S. residents living in poverty edged up to 46.5 million last year, the latest sign that an economic recovery marked by a stock market boom has not trickled down to ordinary Americans.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Vakcentrales: te veel lasten op werknemers met middeninkomens

Binnenland Het kabinet legt te veel lasten op de schouders van werknemers met middeninkomens. Daarover klagen vakcentrales CNV en MHP in hun reactie op de begroting voor volgend jaar.