EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27136 tot 27140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

VDAB zoekt ingenieurs in Griekenland

Vandaag en morgen zijn VDAB en een zevental Belgische werkgevers aanwezig op een jobbeurs in de Griekse steden Athene en Thessaloniki. "Het is de eerste keer dat we in Griekenland op zoek gaan naar kandidaten om onze vacatures in te vullen. Twee jaar geleden deden we hetzelfde in Spanje en Portugal", zegt Gert De Buck van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

India hervat betaling Iraanse olie in euro's

Nu de sancties tegen Iran versoepeld zijn kan India weer rechtstreeks betalen voor de olie uit Iran. Dat doet ze niet met dollars, maar met euro's...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Japans grootste pensioenfonds moet steeds meer risico’s nemen

‘s Werelds grootste pensioenfonds komt uit Japan: met circa $2,000 mrd onder beheer zijn het lastige tijden. De lage rente dwingt dit soort pensioenreuzen tot het nemen van steeds grotere risico’s.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Erik de Vlieger kondigt nieuwe vastgoedfraude aan

Eerder vanmiddag op BNR: een rondje tweets voorlezen met @EWdeVlieger. Dan kom je altijd wel iets tegen waar je op voort kan borduren. Codewoord du Jour: Blackrock. Amerikaans bedrijf, grootse vermogensbeheerder ter wereld en de nieuwe bouw- en vastgoedfraude in wording. Volgens De Vlieger. Blackrock is door De Nederlandsche Bank ingeschakeld om de vastgoedportefeuille van Nederlandse banken in kaart te brengen en dat heeft de nodige wenkbrauwen doen fronsen. Dijsselbloem kan dan wel brieven aan de Kamer schrijven waarin hij het over Chinese Walls tegen belangenverstrengeling heeft, dat deed hij pas nádat de SP Kamervragen stelde over Blackrock, dat een belang van 4,36 procent in ING heeft maar dus wél hun vastgoedportefeuille moet gaan keurmerken. Of daar al mee bezig is, zelfs, want het MinFin probeerde de samenwerking met Blackrock geheim te houden. Het was NRC dat daar een een stokje voor stak. En het is Erik de Vlieger, zakenman, investeerder en ex-verdachte, die er nu het fijne van wil weten. Met een Wob-verzoek, want met het kleuterklas-antwoord van MinFin Dijsselbloem neemt hij geen genoegen. Want de bankencrisis is ook met dit soort huichelachtige, geheimzinnige gerotzooi in de financiële wereld begonnen. Waarom Erik de Vlieger, zelfverklaard mafkees alsook roeptoeter, deze taak op zich neemt? Vanwege de levensles die hij van zijn overleden vriend Prof. Van Frikschoten ( vzmh) heeft geleerd: "Iemand moet het doen." Occupy Dijsselbloem!

Lees verder op geenstijl.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Slecht nieuws voor de Europese arbeidsmarkt

Wie redt Europa (of toch zeker zij die nog werk hebben en het hopen te behouden, en natuurlijk het werklozenleger van 26 miljoen Europeanen dat alsnog hoopt op een baan)? Misschien Jean wel? Jean Baptiste Dumont gaat in opdracht van de neoliberale denktank European Adam Smith Foundation op zoek naar opportuniteiten in de Europese crisis.  Eerder maakte hij al het cultprogramma “Jean wordt Vlaming” en nu komt hij dus met “Jean redt Europa”, opnieuw satirisch, in Vlaanderen te zien op TV in 8 afleveringen.  “

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs