EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27141 tot 27145
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Goud opnieuw in Backwardation

De London Bullion Market Association (LBMA) Gold forward rates of de GOFO's zijn terug negatief. Hiermee is de goudmarkt terug in backwardation. Dit duidt op grote stress en tekorten op de fysieke goudmarkt. Meestal is dit een voorbode voor een stijging van de goudprijs - Bullion Street.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Steeds meer betalingsachterstanden op hypotheken

Het BKR maakte vandaag bekend dat er inmiddels meer dan 91.000 Nederlanders zijn met een betalingsachterstand op hun hypotheek. Dat zijn mensen die meer dan 120 dagen achter lopen met de betaling van de hypotheeklasten. In een half jaar tijd zijn er bijna tienduizend mensen bij gekomen met betalingsproblemen. Vooral de stijgende werkloosheid speelt de huizenmarkt parten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Europees Parlement shutdown?

EC voorzitter Barroso komt met een onplezierige (voor Europa-adepten toch) verrassing : na 15 november is het geld op! Dit roept herinneringen op aan recente Amerikaanse toestanden van een government shutdown.  Europees Parlementslid Gerbrandy van D66 had hiervoor nochtans gewaarschuwd op zijn

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Azië zal goud blijven kopen

Dat men in Azië een sterke voorkeur heeft voor goud, zal inmiddels geen verbazing meer wekken. Echter, de jongste cijfers van HSBC zullen u wellicht versteld doen staan.

HSBC Holdings is een bank die stevig verankerd is in Azië en die daarom het volste recht van spreken heeft wanneer het over de honger naar goud van de Aziaten gaat. HSBC maakt zich geen zorgen: de Aziaten zullen goud blijven kopen en wel in een stevig tempo.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de goud- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het goud & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs