Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 27141 tot 27145
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Bernanke is machteloos en de tapering is al begonnen

Bernanke is de controle over de Amerikaanse dollar kwijt, want hij kan niet tegenhouden dat andere landen hun Amerikaanse staatsobligaties in de verkoop doen. De vraag naar dollars neemt af en daarmee ook de waarde van de munt. Deze twee grafieken op Marketupdate laten zien hoe de situatie ervoor staat.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Starters en kopers op woningmarkt optimistischer dan ooit. Einde crisis in zicht!

Starters op de woningmarkt zijn optimistischer dan ooit!

Wat nou slechte tijd om huis te kopen? Wat nou crisis? Er is geen beter moment om te kopen dan nu! Klinkt als gebrabbel van een dorpsgek? Toch is dit precies wat een steeds groter deel van de starters op de woningmarkt denkt. Potentiële kopers zijn er meer en meer van overtuigd dat het einde van de crisis in zicht is. 2014 wordt het jaar van de wederopstanding!

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Kabinet bevestigt hogere belastingdruk

Door de kabinetsmaatregelen gaan hogere inkomens fors meer belasting betalen over het geld dat ze extra verdienen boven een bepaalde inkomensgrens.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

De 5 groeilanden met de zwakste munt volgens Morgan Stanley

Tien jaar geleden werden de BRIC-landen, Brazilië - Rusland - India - China, nog genoemd als de landen met de grootste economische progressiemarge. Vandaag zijn de BRIC-landen en de andere groeilanden niet meer zo populair. Volgens Morgan Stanley zijn er 5 groeilanden die enorm kwetsbaar zijn door hun zwakke munt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Fabrieken Bangladesh dicht om grote staking

De Bengalese autoriteiten hebben woensdag in de buurt van de hoofdstad Dhaka meer dan honderd textielfabrieken gesloten.