Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2716 tot 2720
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

8 dingen die je al jong moet doen om miljonair te worden

Je moet niet de uitvinder zijn van de volgende Facebook om miljonair te worden. De lotto winnen is een optie, maar dat is ontzettend moeilijk. Er zijn tientallen paden die je kan bewandelen om een succesvolle miljonair te worden. Veel jongeren deden het al voor, dus jij kan het ook.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 11 februari 2017

Goudreserves China nemen weer toe

China heeft in de eerste maand van 2017 weer goud opgekocht. In december dumpte de centrale bank van het land nog.....

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

#BREAKING: Topbestuurder Amerikaanse centrale bank stapt op

Bij de Amerikaanse Federal Reserve heeft vrijdag een hooggeplaatste bestuurder zijn ontslag ingediend. Daarmee komt er een extra positie vrij aan de top van de koepel van centrale banken, waarvoor president Donald Trump een vervanger mag aandragen.

Het gaat om de 64-jarige Daniel Tarullo, een van grote voorvechters van strengere regels voor banken na de financiële crisis. Het is onduidelijk waarom hij precies stopt. Tarullo's termijn liep eigenlijk nog tot 2022, maar hij is van plan al in april dit jaar terug te treden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Huidige parameters identiek als in 1973 en 1987 (vlak voor financiële crisis)

Zowel de goudmarkten als de obligatiemarkten zenden momenteel een gelijkaardig signaal uit als in 1987 en 1973, het begin van twee belangrijke financiële crisissen. Indien beide parameters stijgen is er naar analogie met het verleden een grote kans dat de markten omslaan waarbij een bodem mogelijks veraf kan liggen. Enige oplettendheid is dan ook aan te raden.

Volgens diverse analisten waaronder enkelen van Bank of America is de combinatie van een stijgende goudprijs samen met een stijging van obligaties een trend welke nauwkeurig opgevolgd moet worden. In het verleden waren zowel de crash van 1973-1974 en Black Monday in oktober 1987 het resultaat hiervan. Dit na een trend die ongeveer drie maanden aanhield om vervolgens de markten door elkaar te schudden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Ondanks de lage volatiliteit vluchten beleggers naar goud

Sinds de verkiezingsoverwinning van Trump is de volatiliteit in verval geraakt. Op dit moment bewegen we rond een van de laagste koersen ooit en het lijkt er op dat de beleggers totaal niet angstig zijn. Optimisme gaat immers normaliter gepaard met een dalende volatiliteit.