Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 2716 tot 2720
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

5 redenen waarom Uranium dé sector van 2017 wordt

Uranium heeft een slechte naam, misschien juist daarom is het op dit moment een fantastische belegging. Sinds 2011, de ramp in Fukushima, zit de prijs voor uranium in verval. Maar net zoals niets eeuwig blijft stijgen, blijft ook niets eeuwig dalen op de financiële markten. 2017 kan wel eens hét jaar worden om te beleggen in uranium voor de lange termijn.

Er zijn 5 goede redenen waarom uranium op dit moment een zeer interessante belegging is voor de lange termijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

De zilverprijs kan exploderen door deze nieuwe verandering

Er zijn verschillende redenen te vinden waarom de zilverprijs de komende maanden en jaren hoger kan. Maar er is 1 reden waar veel beleggers niet aan denken. En juist die reden kan de grootste aanstoker worden van een nieuwe prijsexplosie bij het witte edelmetaal.

De reden voor de prijsexplosie bij zilver moeten we gaan zoeken … op de goudmarkt, meer bepaald in India. Indiërs zijn zot van goud. Ze hebben zo’n grote liefde voor goud dat de Indiase overheid erdoor in de problemen geraakt. Volgens Macquire Bank houden Indiërs 78% van hun spaargeld aan in goud.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Overal onzekere factoren

Als er iets is waar de financiële markten niet van houden, dan is het wel een verrassing. En juist daar zijn er nou net iets te veel van op het moment, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Mark Zuckerberg werd dit jaar al $5 miljard rijker

2017 is al een fantastisch jaar voor de CEO van Facebook, Mark Zuckerberg. In de eerste 2 weken steeg zijn netto vermogen met maar liefst $5 miljard, het meeste van eender wie in de wereld. Na enkele positieve berichten zit het aandeel Facebook weer in de lift, net als het fortuin van Zuckerberg.

Facebook rapporteerde een stijgende omzet en verschillende analisten trokken het koersdoel van de sociale mediasite op. Hierdoor nadert Facebook opnieuw de all-time high van oktober. Wie dacht dat de verkiezing van Donald Trump slecht zou zijn voor technologiebedrijven, heeft het (voorlopig) bij het verkeerde eind.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

The gold market in 2017

World Gold Council: The gold market in 2017

In 2016, investors around the world returned in large numbers to the gold market, as a combination of macroeconomic drivers and pent up demand kept interest in gold high. As we start the new year, there are some concerns that US dollar strength may limit gold’s appeal. We believe that, on the contrary, not only will gold remain highly relevant as a strategic portfolio component, but also six major trends will support demand for gold throughout 2017.

The World Gold Council’s 2017 Outlook comprises four sections. A section on major trends that will support, in our view, gold performance this year. And three short sections from notable economists that gauge the economic outlook for the US, Europe and Asia, respectively. Our guest contributors are: