EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27171 tot 27175
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Extra heffing op spaargeld in de maak

Een eigen huis, hard werken, zuinig leven en dan hopelijk een appeltje voor de dorst. Wat spaargeld op de bank is altijd prettig om achter de hand te hebben. Dat vindt niet alleen u, maar ook het IMF.

Een tijdje geleden hebben we de discussie rond Cyprus gehad, en dan vooral de discussie of de redding van Cyprische bankwezen nu wel of geen template vormde voor de rest van de Eurozone. Om uw geheugen even op te frissen: op vrijdagavond (!) werden de brave Cyprioten geconfronteerd met kapitaalrestricties, de banken bleven dicht, pinnen werd slechts tot een beperkte limiet toegestaan en over ál het geld op alle bankrekeningen werd een ‘eenmalige’ belasting geheven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Over Facebook

Het Amerikaanse Facebook maakt prominent deel uit van de zogenaamde sociale netwerken als gratis sociaalnetwerksite om online contact te maken of te houden.  Anno 2013 heeft Facebook 1,278 miljard gebruikers. 

Zo zien ze er allemaal tezamen uit.  Het is een enorm populair en wereldwijd fenomeen dat niet meer weg te denken is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Rode Kruis: Besparingspolitiek drijft Europa naar sociaal-economische afgrond

Europa glijdt af naar een lange periode van toenemende armoede, massale werkloosheid, sociale uitsluiting, extreme ongelijkheid en collectieve wanhoop. Dit alles is het resultaat van de gestrenge besparingspolitiek die als antwoordt geldt op de schulden- en muntcrisis van de voorbije vier jaar. Dat stelt het Rode Kruis in een uitgebreide studie die vandaag werd voorgesteld. Dat meldt The Guardian.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs