Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 27171 tot 27175
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Elon Musk brengt industriële ontwikkeling (letterlijk) tot leven

Elon Musk is een visionair zoals Steve Jobs er een was, of misschien nog beter. Met Tesla Motors heeft hij al revolutie gebracht in de autosector. Met zijn ander bedrijf Spacex wil hij ook een revolutie brengen in de industrie. De ontwikkeling van bijvoorbeeld motoren voor raketten is bijzonder complex. Onderstaande video laat zien hoe de technologie van Spacex ervoor kan zorgen dat de ontwikkeling van deze producten eenvoudiger en sneller kan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zeven Risico’s voor september

September is historisch de slechtste maand voor de beurzen.  Ook nu stijgt de volatiliteit reeds en het zou wel eens veel harder kunnen gaan in de komende weken.

De risico’s aldus Deutsche Bank

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Column Kees de Kort | Kurken weer op de flessen, voorlopig geen feest

ECB-president Mario Draghi is voorzichtig over het herstel van de eurozone. Maar volgens Kees de Kort is dat een manier van Draghi om te zeggen: 'zet die kurken er maar weer op, want een feest is voorlopig nog niet aan de orde'.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

'Bedrijf functioneert beter met vrouwen in de top'

Een bedrijf functioneert beter met vrouwen aan de top, stelt Mijntje Lückerath-Rovers, hoogleraar Corporate Governance TiasNimbas. Zo kan een diversere raad van commissarissen beter toezicht houden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Europees Hof annuleert sancties tegen Iraanse banken

Het Gerecht van het Europese Hof van Justitie heeft een reeks Europese sancties tegen zeven Iraanse banken en een Iraanse burger vernietigd. De Europese lidstaten hadden die sancties getroffen omdat de geviseerde banken het Iraanse kernprogramma zouden ondersteunen.