Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 27171 tot 27175
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Kabinet spaart ondernemers

Het kabinet heeft volgens VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland in de begroting voor 2014 gekozen voor het minst van alle kwaden. Het bedrijfsleven wordt relatief ontzien, maar de pijn van de recessie wordt nog hevig geleden. Met oplopende werkloosheid en de onder druk staande koopkrachtontwikkeling gaan veel kleinere ondernemers opnieuw een zeer moeilijk jaar tegemoet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Jim Rogers: “Bernanke gaat de geschiedenisboeken in als een complete mislukking”

Jim Rogers is geen fan van de Fed. Rogers is geen fan van de huidige opzet van de centrale banken tout court! En hij vindt de figuur van Bernanke een complete mislukking.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

automobilisten gaan volgend jaar fors meer belasting betalen.

De ANWB stelt vast dat automobilisten volgend jaar fors meer belasting gaan betalen. Dat berekent de bond op basis van de kabinetsplannen voor volgend jaar. Het gaat om zeven maatregelen, die bij elkaar zo’n 1 miljard euro extra inkomsten uit autobelastingen opleveren. De ANWB is verrast door de omvang van deze extra lastenverzwaring voor de automobilist.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Fukushima : op naar een wereldramp?

De kernramp van Fukushima in 2011 was het gevolg van een zeebeving en de daarop volgende tsunami.  Dit speelt zich af op 250 kilometer van Tokio.  We berichtten eerder al over lekken in zee van besmet water.  Momenteel wordt er in Japan massaal geëvacueerd vanwege tyfoon Man-yi.  Wat als deze de reeds zwaar gehavende kerncentrale zou bereiken?

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Daling koopkracht blijft beperkt

Het pensioenakkoord van maandag levert ambtenaren 2 procent extra koopkracht op. De pensioenaanspraken verminderen vanaf volgend jaar door de verhoging van de pensioenleeftijd, dat betekent ook dat de pensioenpremies omlaag kunnen van 25,4 procent naar 21,6 procent.